2777
2789
عنوان

کسی هست شیرشو بدوشه

55 بازدید | 9 پست

خواهرا بچم سینمو نمیگیره وهرروز دارم روزی ۳۰ سیسی شیرمیدوشم میدم ب بچم اولا خیلی بیشتر داشت الان خیلی کم شده وسینه هام ی جاهایش سفت شده چ کارکنم 

اون سفتی هارو چجوری نرم کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر دوش آب گرم ماساژ بده 

با روغن زیتون هم یا روغن بچه هم ماساژ بدی باز میشه

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

با آب گرم و روغن 

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻

من با دست می دویدم باید یه آدم چاقی سی‌نت خالی کنه اگر خودت نمیتونی و مدام با آب گرم ماساژبده برو خانه بهداشت یا پیش ماما ببینم با شیر دوش برقی شیره میاد من سینم نوک نداشت شیر دوش برقی هم نتونست کاری کنه