2777
2789

من موهام داغونه خیلی کم پشت شده به شدت کم شده ریزش هم داره کم مونده کچل شم تا حالا با موهام خییلی بد رفتار کردم میخوام موهام رو درشت کنم وضعشو تا آخر سال 

چیکارا کنم موهام تا کمرم میاد ولی خیلی کم پشته نمیدونم چیکار کنم موخوره هم فکر کنم دارم آزمایش دادم ولی مشکلی نداشتم یک نفر خواهش میکنم بیاد منو راهنمایی کنه که چیکار کنم تو این سه چهار ماه برای موهام ممنون میشم یک برنامه بده بهم بگه چیکار کنم از کجا شروع کنم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

اولین قدم نوک گیری دو س ماه ی بار

روغن تراپی

ماسک

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینک بخورسرم مو بزنقرص آهن یا فیفول بخور ویتامین سی و تخم مرغ

چه سرمی بزنم 

هرچند روز تخم مرغ بزنم به ساقه بزنم به کف سر بزنم به کجای مو بزنم 

زیاد رنگ نکن یشوار و اتو نکش قرص ویتامین مثل سلن پلاس و زینک بخور هفته ای دو بار هم بیشتر موهات نشور ...

رنگ تا حالا نکردم از سشوار و لوازم برقی هم استفاده نمیکنم‌

زیاد رنگ نکن یشوار و اتو نکش قرص ویتامین مثل سلن پلاس و زینک بخور هفته ای دو بار هم بیشتر موهات نشور ...

هر چند روز شونه کنم؟

اولا ک موهاتو تا جایی ک نازکه کوتاه کن ک قسمتای نازک کوتاه بشن برن

برای ریزش از ژل بذر شنبلیله استفاده کن

زینک 

ویتامین سی 

قرص آهن 

ویتامین دی 

حنا گ گاهی بذار ب مدت ۱ تا ۲ ساعت اینا 

برس چوبی

داخل حمام ماسک مو بزن و بعد حموم ماسک بیرون حمام و سرم مو 

شامپو فقط ب کف سرت بزن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙