2777
2789
عنوان

شما هم همیشه گشنه تونه

167 بازدید | 12 پست

من روزایی که مشغول کار و فعالیت و ورزش باشم اصلا یادم نمیافته گشنمه و ...

ولی روزایی که همش خونه ام و هیچ جا نمیرم و هیچ کاری نمیکنم دائما گشنمه و سیری ناپذیرم... خیلی حس بدیه هیچی تو خونه نمونده همه چی خوردم ولی بازم گشنمه 🌚😂🤦🏻‍♀️

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما حتما باید آزمایش بدید، دلایل مختلفی داره.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

عزیزم شما حتما باید آزمایش بدید، دلایل مختلفی داره.

دیگه در این حدم نیستم خب فقط بعضی وقتا اینجوریه

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
خیلیمخصوصا که من رژیمم هستمدهن سرویس شدههیییییتوووف😔😭

من رژیم نیستم لاغرم هستم ولی بازم عذاب وجدان میگیرم از خوردن