2777
2789
حلب سقوط کرد افتاد دست تحریر الشام ( اگه درست گفته باشم )

من گفتم همه چیز بعد شام خوردن پیش میاد اینم مدرک چرا اسمش تحریر نهار نیست برای همینه میگم بعد هر شام خوردنم یجای دنیا ترتر میکنه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفتم همه چیز بعد شام خوردن پیش میاد اینم مدرک چرا اسمش تحریر نهار نیست برای همینه میگم بعد هر شام ...

😵درسته 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

واقعاااا؟😐الان نوادگان جومونگ و سوسونا دارن جنگ میکنن؟اصلا چرا کودتا شده کره که گل و بلبل بود

آره بخدا من تو نت تاریخچشونو خوندم.اون فیلم ها هم از واقعیت ساختن ،ولی یکم اقراق کردن..نمیدونم چرا کودتا شده

من ی ویدئو دیدم از جنگهای آخرالزمان

ترکیه با ارمنستان ویونان

چین با تایوان 

کره شمالی با جنوبی

هند و پاکستان 

اسرائیل با فلسطین

روسیه و اوکراین

آمریکا با ایران و روسیه و چین و کره شمالی 

میجنگه

ک تا الان چندتاش اتفاق افتاده چناش در حال افتادنه 

خلاصه آماده باشید

خبردار

متاسفانه 😢

ئه فریبز توئی😂😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فوبیای داعش دارم 😂😂 هرشب خواب میبینم داعش منو می زده نخندین بم

نه بابا این چه حرفیه

چه غلطا خدا اون روز رو نیاره سرمون خدا نکنه

من دختر جنگجو هستممممممممم✌️✌️😌😌

نمیزارم همچین،غلطی بکن با خواهرممم

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

میگم انگل دارن مورچههه

کیا   

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .