2777
2789
عنوان

نقاشی من انگار واقعیه😎 😍 هنرمو تماشا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 248 پست
چه قشنگگگگگگ سیاهقلم قشنگه من وسایلشو ندارمممم با کدوم کاغذ کشیدیییییکلاس رفتی😍♥️🪄

من رو فابریانو الر کشیدم

اره خیلی سال کلاس رفتم دیگه استاد شدم الان😂

صد درصد سیاه قلم نیستن،ترکیبی ان هر سه تاشون

اون پیرزنه که عکس اول بود عکسش رو هم خودم گرفته بودم،عکسشو گرفتم بعدم نقاشیش کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@پادیلانتوس    

@_تاسیان    

@الفاباس    

@دلانو22    

@سوپرایزخدا    

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

@مونلایت23    

@شیدا_قشنگترین_اسم    

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

نه گلم با ارزونتر از پلی کروم کویلو و آریا ارتیست

اها

پولاتو جمع کن پلی کروم بگیر که یه دنیای دیگست

منم مداد رنگی کار کردم ولی به اندازه طراحی چهره ادامه ندادم

کلی هم پول دادم پلی کروم خریدم اما دست نخورده مونده 

مداد رنگی خیلی صبر و حوصله میخواد😂😂من حوصلشونو ندارم

ولی معجزه است لامصب

من رو فابریانو الر کشیدماره خیلی سال کلاس رفتم دیگه استاد شدم الان😂صد درصد سیاه قلم نیستن،ترکیبی ان ...

وییییی چه باحال 

میگم چه فرمولی برا کشیدن استفاده میکنی 

مثلا خط خط میکشی 

یا از اشکال هندسی 

من مادرم و مادربزرگمو  کشیدم با مداد HB حالا رو‌برگهA4 جالب نبودن  ولی شبیه هستن

یعنی باید وسایل داشته باشم؟

خدا نکنه عزیزدلم ایشالا خوب میشی نفس

⁦ヾ⁠(⁠・⁠ω⁠・⁠*⁠)⁠ノ⁩ انشالله گلم 

خیلی وقته منتظرم

ایشالا زدی تگم کن 🥰🥰😍

چشمممم 

سوپرایزه😘😘😘😎

اره عزیزمارامش خاصیییی دارنن

😘😘😘🩷نظر لطفته گل خانوم

اهاپولاتو جمع کن پلی کروم بگیر که یه دنیای دیگستمنم مداد رنگی کار کردم ولی به اندازه طراحی چهره ادام ...

اره بخدا 

پیش خودم میگم ،چطور تونستم بکشم😂😂😂😂 اینم پوله رو کشیدم با مداد رنگی🫡🤣