جنگجوی،اندوهگین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 2217 عنوان کیست تخمدان دارم خواهشششش میکنم جوابمو بدین 323 بازدید | 29 پست کیست ۳ سانتی دارم تحت درمانم اون چیزی که اذیتم میکنه بزرگ شدن شکممه چجوری این بزرگ شدن رو حل کنم به قفل بیهوده خشم میورزی در های همهی زندان ها از درون باز می شود....🌈 دیروز | 08:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 5427 با سه سانت زیاد بزرگ نمیشه من۱۳ سانتی داشتم قد یه نارنگی بود یهو میدیدم یه طرف شکمم میاد بالا کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 12916 درست کردن سبک زندگیت. قطع شکر و کربو. پیاده روی زیاااااد و رقص. خواب زودهنگام. و سحر خیزی حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جنگجوی،اندوهگین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 2217 با سه سانت زیاد بزرگ نمیشه من۱۳ سانتی داشتم قد یه نارنگی بود یهو میدیدم یه طرف شکمم میاد بالا اعصابم خورده شکمم قبلا تخت بود الان ورم میکنه تو لباس پوشیدن اعتماد بنفس ندارم به قفل بیهوده خشم میورزی در های همهی زندان ها از درون باز می شود....🌈
جنگجوی،اندوهگین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 2217 درست کردن سبک زندگیت. قطع شکر و کربو. پیاده روی زیاااااد و رقص. خواب زودهنگام. و سحر خیزی همه و دارم انجام میدم به قفل بیهوده خشم میورزی در های همهی زندان ها از درون باز می شود....🌈
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 5427 اعصابم خورده شکمم قبلا تخت بود الان ورم میکنه تو لباس پوشیدن اعتماد بنفس ندارم عیبی نداره با دارو درست میشه،راستی کلم بروکلی هم شنیدم خیلی خوبه برای درمان کیست کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 12916 همه و دارم انجام میدم رفع استرس و تنش.خوردن پروتین بالا. غذاهای ساده. حبوبات کمتر بخور. لبنیات رو فعلا قطع کن حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
god_is_the_light_of عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1860 ببین یه چیزی بهت میگم فقط دعا کن برام بعد سه سال انتظار مادر بشم من دو تا کیست داشتم دفعش کردم
___ghazaal___ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 8412 پیج فلورا تاجیک و zahratajari.diet رو ببین تو هایلایتاشون اصلاح سبک رو یاد بگیر قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
لیلیومی عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 714 عزیزم کیست ساده باشه مهم نیست خودش از بین میره چون سه سانت برای کیست زیاد نیست
god_is_the_light_of عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1860 پیج فلورا تاجیک و zahratajari.diet رو ببین تو هایلایتاشون اصلاح سبک رو یاد بگیر چرته من دوسال زیر نظر یکیشون بودم فایده نداشت
282sara عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 187 فست فود حذف کن غذا های نفاخ نخور منم کیست دارم اما معمولا بعد رابطه جنسی ورم میکنه شکمم ببین چی باعث اذیتت میشه
جنگجوی،اندوهگین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 2217 ببین یه چیزی بهت میگم فقط دعا کن برام بعد سه سال انتظار مادر بشم من دو تا کیست داشتم دفعش کردم بگو عزیزم دعا میکنم به قفل بیهوده خشم میورزی در های همهی زندان ها از درون باز می شود....🌈
god_is_the_light_of عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1860 بگو عزیزم دعا میکنم هر شب یه تیکه سیر کوچیک پوست بکن با آب مثل قرص قورت بده وسط ماه کیست ها دفع میشن من وسط ماه دو تاش از طریق ادرار دفع شد