2777
2789
عنوان

از حرفای خواهرم به سدت دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 43 پست
دقیقن الان جوابش رو چی بدم ؟؟؟

عزیزم من کلا سبک برخوردم فرق داره با شما

مثلا اگه خواهر من به من همچین پیامی میداد، براش مینوشتم: ممنون از پیامت عزیزم. فقط قصدت چی بود که اینو برای من فرستادی؟ نکته خاصی توش هست؟

بعد خواهرم هم یا معذب میشد و میگفت همینجوری فرستادم. یا میگفت منظورم اینه که به خودت بیشتر برس تا شوهرت هیزبازی در نیاره

بعدش من میگفتم ممنون که به فکرمی ولی آخه بعضی چیزا جزئی از ذات و شخصیت آدمه و قابل تغییر نیست. وگرنه من هر دو جورش رو امتحان کردم و جواب نداده و تحقیق کردم، دیدم کلا بعضی مردا شخصیتشون این جوریه و حتی بعضی شوهرای بازیگرا و مدلای خیلی شیک و زیبا هم هیز بازی در میارن. اگه تو راهکار دیگه ای داری ممنون میشم در میون بذاری.

و خیلی ممنون که به فکرمی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من کلا سبک برخوردم فرق داره با شمامثلا اگه خواهر من به من همچین پیامی میداد، براش مینوشتم: ممن ...

بنظرت الان براش بنویسم قصدت از اینی ک برام فرستادی چی بود عزیزم

ضایع هست؟؟

کلا وقتی حس کردین یکی با طعنه و کنایه یه چیزی بهتون گفته، گارد نگیرین سریع. با لحن اروم و کنجکاوانه و حتی خنگ طوری بپرسید: عزیزم منظورت از این حرف چیه دقیقا؟ میشه بیشتر برام بازش کنی؟ قصدت از گفتنش چی بود دقیقا؟

در ۹۹ درصد مواقع دیگه اون حرف رو تا ابد تکرار نمیکنن و یه حس عذاب وجدان بدی میگیرن و از درون اذیت میشن

بنظرت الان براش بنویسم قصدت از اینی ک برام فرستادی چی بود عزیزم ضایع هست؟؟

اخه شما تهاجمی رفتار کردی

اونم بدتر جوابتو داد

میتونی هیچی ننویسی و بهش زنگ بزنی و خیلی عادی سلام و احوالپرسی کنی و بعدش بگی عزیزم من دیروز پریود بودم مثلا یا pms بودم و کنترلی روی اعصابم نداشتم. حس میکنم پیامی که دادی رو بد برداشت کردم و ری اکشن بدی نشون دادم. 

بعدا که‌حالم بهتر شد با خودم گفتم اخه کی دلسوزتر از خواهر آدم؟ حتما قصد خوبی داشته که اینو برام فرستاده. فقط میشه منظور دقیقت رو بگی از فرستادن اون پیام؟

بعدش هم هر چی گفت بدون جبهه گیری و عصبانیت، با یه لحن صادقانه و اروم و صمیمی جوابشو میدی

دلخوری و کدورت هم پیش نمیاد

دیگه خواهرت هم مطمئنم تا ابد چنین کاری نمیکنه و هیچ اشاره ای به هیز بودن شوهرت نمیکنه

اخه شما تهاجمی رفتار کردیاونم بدتر جوابتو دادمیتونی هیچی ننویسی و بهش زنگ بزنی و خیلی عادی سلام و اح ...

اره راست میگی بزار اختلاف پیش نیاد با این ک موشک اول رو اون زد ولی ب صلح خاتمش میدم مجدد تکرار شد قطع رابطه میکنم 

چون واقعا بهم میریزم خیلی قلبم میشکنه 

ممنون از راهنمایی زیرکانت

اره راست میگی بزار اختلاف پیش نیاد با این ک موشک اول رو اون زد ولی ب صلح خاتمش میدم مجدد تکرار شد قط ...

من عزیزم سالها مثل خودت بودم. سریع به طعنه و کنایه‌ی پنهون آدما پی میبردم و بدتر جوابشونو میدادم و رابطه هام خراب میشدن و دشمن تراشی میکردم برا خودم.

بعد یه عروسی اومد تو خانواده خاله‌م اینا از شمال. دختره بسیار عاااقل و با سیاست بود. و بسیار باهوش.

یه بار دیدم در جواب خواهرشوهرش که یه طعنه آشکارا بهش زد، برگشت با یه نگاه معصوم و لحن صادقانه پرسید: عزیزم منظورت چیه از این حرفی که زدی؟ ارتباط چشمیش رو هم قطع نمیکرد و واقعا منتظر جواب بود و هیچی نمیگفت.

دخترخاله‌م هنگ کرد! اصلا انتظار این برخوردو نداشت. به تته پته افتاد و اخرش هم کار به معذرت خواهی دخترخاله‌م که به سلیطه بودن مشهوره از عروسشون کشید. 

بعدا دخترخاله‌م میگفت عروس با اون کارش منو شرمنده کرد و خیلی محترمانه با خاک یکسانم کرد.

بعدش منم دیدم این روش خیلی بهتره تا دهن به دهن گذاشتن با ادما و گارد گرفتن در برابر حرفاشون.

شروع کردم تو روابطم امتحانش کردن. عااالی نتیجه داد

هم احترامم حفظ میشد. هم دشمنام کمتر میشدن و هم شرمنده میشدن از خرفشون و هم اینکه دیگه تکرارش نمیکردن و رفتارشون باهام محترمانه میشد

من عزیزم سالها مثل خودت بودم. سریع به طعنه و کنایه‌ی پنهون آدما پی میبردم و بدتر جوابشونو میدادم و ر ...

کاملا حق باشماست ادم تا وقتی مشکلی رو میتونه با سیاست ختم به خیر کنه چرا جنگ و دعوا 

روشت رو به کار میگیرم خداکنه روش کم بشه و بشینه سرجاش چون واقعا دوست ندارم باهاش قطع رابطه کنم مامانم دق میکنه از ناراحتی

کاملا حق باشماست ادم تا وقتی مشکلی رو میتونه با سیاست ختم به خیر کنه چرا جنگ و دعوا روشت رو به کار م ...

قدرت زبون به شدت زیاده

بیخود نگفتن که زبان سرخ، سر سبز می دهد بر باد

ادم میتونه یه خواسته بزرگ رو جوری به طرفش بگه که اون خواسته قبول بشه به راحتی

میتونه همون خواسته رو با لحن بد و انتخاب کلمات نامناسب بگه و درخواستش رد بشه

میتونه یه حرف مشخص رو با لحن بد بگه و باعث رنجش بشه

میتونه دقیقا همون حرف رو با لحن مناسب بگه و باعث آشتی بشه

شما هم با همین روشی که من گفتم جلو برو

به مرور اثراتشو که تو زندگیت دیدی، اون شخصیت تهاجمیت ضعیف و ضعیف تر میشه و خودت هم احساس آرامش بیشتری میکنی تو زندگی

قدرت زبون به شدت زیادهبیخود نگفتن که زبان سرخ، سر سبز می دهد بر بادادم میتونه یه خواسته بزرگ رو جوری ...

ممنون درس خوبی بهم یاد دادید برای این موضوع ک تاثیر نداشت خودش الکی قهر کرد 😂ولی در کل امتحان میکنم