2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه چرا امشب هوس چیزی نکردم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرم داری خواهرم؟! حتما باید کرمتو رو من بدبخت بریزی؟

بله

دارم

میریزم

میتونی بریز😁

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
🥺🥺😂خدایی منتظرم بودی

اره بهت عادت کردم 

رهادرسته ازم کوچکتر باشی ولی واقعا یه حس خوبی میدی بهم که دوس دارم باهات حرف بزنم🥲

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره بهت عادت کردم رهادرسته ازم کوچکتر باشی ولی واقعا یه حس خوبی میدی بهم که دوس دارم باهات حرف بزنم� ...

عیجاننن😍 قربونت بشمم 🥺 

هروقت دوست داشتی پیام بده آیدی تلگرامم داری 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

بلهدارممیریزممیتونی بریز😁

دختر تو اونشب بامن چیکار کردی داشتم برای آب هویج میمردم تا خوردم تازه نصفشو تونستم بخورم😂😂

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

عیجاننن😍 قربونت بشمم 🥺 هروقت دوست داشتی پیام بده آیدی تلگرامم داری

خدانکنه عزیزدلم 

خصوصی بهم بده ممنون 🥲😘🤍🫂

دختر تو اونشب بامن چیکار کردی داشتم برای آب هویج میمردم تا خوردم تازه نصفشو تونستم بخورم😂😂

من یک عدد رهای کرمو هستم که اگه هوس چیزی کنم باید تو دل بقیه هم بندازم دلم نمیاد تنهایی هوس کنم😂 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

جالبه بدونی خودم چیزی هوس کنم تا ببینم هوسم رفع میشه

اصن به خوردن نمیرسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
جالبه بدونی خودم چیزی هوس کنم تا ببینم هوسم رفع میشهاصن به خوردن نمیرسه

اره منم یکم خوردم ازش اول خیلی دلم میخاست