2777
2789
عنوان

واقعا راست شانس حرف اول میزن نه نجابت

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نجابت دیگه کلا وجود نداره الان تعریفش عوض شده میگن طرف طرف امله

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

سلام. مسئله اینه شما نجابتو برای چی میخوای؟

برای رسیدن به شوهر پولدار؟!

اول باید به این باور برسی که نجابت برای خودته، برای ارزشمند زندگی کردن خودت، برای اینکه از خدا فاصله نگیری به پوچی نرسی

وگرنه نجابت نداشته باشی، حتی اگه با پولدارترین پسر عالم هم ازدواج کنی، اگر خدارو نداشته باشی هیچی نداری و هرگز نشاط و رضایت از زندگی تو قلبت نیست. 

نگاه کردن به ظاهر زندگی مردم و مقایسه کردن ادمها هم هیچ اثر مثبتی برامون نداره.

از نظر من میزان خوشبختی به میزان وجود خدا تو زندگیمون ربط داره و اینو با تمام‌وجود حس کردم که هیچ چیزی جای خدا رو تو زندگی نمیگیره

اینم که تصور کنید نجیبها همسر خوبی گیرشون نمیاد و برعکس، کاملا غلطه

زندگینامه شهدا رو بخونید تا متوجه بشید عشق و خوشبختی و آرامش، چطور تو زندگیهای سادشون موج میزنه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
نجابت دیگه کلا وجود نداره الان تعریفش عوض شده میگن طرف طرف امله

کسی که این حرف رو میزنه، البته خودش امل هست

هنوزم دخترای نجیب زیادی هستند

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
کسی که این حرف رو میزنه، البته خودش امل هستهنوزم دخترای نجیب زیادی هستند

تعداد کمی هستن ولی دیده نمیشن متاسفانه حتی مذهبی ها هم دنبال دخترای نجیب نیستن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
شانس نیس عزیزمهمچین دختری تجربه دارهمردا رو خوب میشناسه دلبری رو بلد شده و در نهایت مخ یک مورد مناسب ...

اونی که با صد نفر بوده، آدم بوده دل داشته ربات که نیست

تو هر موردش یک جور ضربه خورده یا ضربه زده

اما اونی که افتاب مهتاب ندیده هست، قلبش سالمه، یه دختر پر انرژیه که با آرامشی که داره قشنگ میکنه جا بگیره تو قلب همسرش و کم کم باهم رشد کنن

الان هم عصر قاجار نیست، کلی کتاب و سخترانی ارتباط درست با همسر هست

تعداد کمی هستن ولی دیده نمیشن متاسفانه حتی مذهبی ها هم دنبال دخترای نجیب نیستن

نمیدونم چرا اینطور فکر میکنید، اما چیزی که من تو جامعه و تو دانشگاه میبینم این نیست.

همیشه همه جور آدمی وجود داره