2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گردن بند منو نمی‌ده

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 93 پست
آره نمی‌خواد کادو بده عقدمم همین کارو کرد ساعتی که شوهرم گرفته بود به اسم خودش داد بهم

مطمین باش اگه دختر  خودش هک بود همین کارو میکرد از شوهر تو میگرف برا اونا میخرید  حواست همین اول جمع کن فقط جلو شوهرت سیاست داشته باش  خودتو ب ندونستن بزار کار خودتو بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زبون بازی ۱۵ گرم شوهرش براش طلا خریده چرا مادر شوهر بده مطمئن باش اینجور مادر شوهرا ندار ن ...

دقیقااا میخواد کادو نده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به خدا منم دلم سوختیه جوری پول شوهرم پول شوهرت میکنن انگار اینا پولدارش کردن

والا نه ماه تو شکم اون زن بوده با شیره ی جون اون زن تغذیه شده بزرگ کرده خون دل خورده 

که الان یه دختر غریبه پاشه بیاد خط و‌نشون بکشه 

بخدا من نه خواهرشوهرم نه مادرم صاحب عروس خواهد شد که بگم طرف مادرشوهره هستم...

ولی دیگه بی انصافی تا چه حد

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
مطمین باش اگه دختر خودش هک بود همین کارو میکرد از شوهر تو میگرف برا اونا میخرید حواست همین اول جمع ...

چیکار کنم دقیقا ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

توقع نکن در هر حال لطف میکنه

شوهرم خریده ایشون به اسم خودش تمام می‌کنه 

این لطف هستش ؟

چرا زبون بازی ۱۵ گرم شوهرش براش طلا خریده چرا مادر شوهر بده مطمئن باش اینجور مادر شوهرا ندار ن ...

قبل از اینکه به قول شما شوهر این بده خدا باشه 

پسر اون مادره  

چرا جوری رفتار میکنید انگار شما شوهراتونو زایدید  این همه سال بزرگش کردید بعد یهو مادرشوهر خود به خود ب وجود اومده

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

آره حتما

حالابده بهت

اشکال نداره یکم دیرتر میشه

لابدمیخادجلو مردم جلوه داشته باشه،کادوبده

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
بحث این جاست نمی‌خواد کادو بده

میده الان بده بهت با این اخلاقت مشخصه روز‌عروسی قبل دادن هدایا تو بهش نمبدی که به اسم خودش بهت بده 

نگران نباش اون مال توئه ولی کمی دلتو صاف کن اون زنم ادمه...

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
شوهرم خریده ایشون به اسم خودش تمام می‌کنه این لطف هستش ؟

اگه برداشت براخودش چی؟ کاری ازت برمیاد،،،نه

پس دعاکن پست بده،حالا

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
چقدر مسخره !اینجوری شان خود عروس میاد پایین با این طرز حرف زدنش

نه عزیزم شان عروس نمیاد پایین 

چرا همیشه عروسا باید کوتا بیان از حق خودشون بگذرن 

اتفاقا شان مادر شوهر میاد پایین 

برا چی  مادرشوهر الکی خودشو گنده کنه با پول یکی دیگه پس فردا بکوبه تو سر این بیچاره که اره من برات ۱۵ گرم طلا خریدم 

اون موقع مگه دهنش بسته میشه   

چه بده که پسر با مادرش بعد ازدواج نمی تونه راحت باشه .بعد می گن چرا پسرا زن نمی گیرن .حتی گرمش رو هم نمی دونی من تازه یه مدت چند ماه هست اصلا گرم طلا رو فهمیدم .بهش فکرم نکردم .

✔️ خبرنگار