2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گردن بند منو نمی‌ده

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 93 پست
زرنگ نیستن کم لطفن ببخشید نادونن بد همینا میان میشین میگن عروس بده فلانه اخه شماها انقد بد ذاتیتت چ ...

واقعا خیلی پررو هستش 

روز عقدم یه کادو بهم نداد حتی پاگشا نکردن 

همش بهم می‌گفت یه روز پاگشا میکنم شرمنده شدم 

ولی هیچوقت نکرد ،

منم چیزی نگفتم آخرش یه روز بهم گفت من 

از تو هیچ خوبی ندیدم کاش اول میومدم تحقیق راجبت 

ولی شوهرت نزاشت و...

سر چی اینا رو گفت سر اینکه همش از شوهرم پول میخواست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اصلا کاری به موضوع ندارمدرباره نوع حرف زدنی که پیشنهاد دادین گفتممنم ندیده به شما میگم عروسی که هنوز ...

یعنی چی 

پس برا چی دو نفر ازدواج میکنن 

چه اب زیر کاهی اگه پولی هست برا شوهر من نیس پس برا کیه 

برا مادر شوهر ؟؟؟

نمیگم ب مادر شوهر تباید داد چرا ولی  اون زندگی برا اون نیس  اون شوهر خودش رو داره جایگاه هرچی باید روشن باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زرنگ نیستن کم لطفن ببخشید نادونن بد همینا میان میشین میگن عروس بده فلانه اخه شماها انقد بد ذاتیتت چ ...

اره بخدا من ک کلا جز احترام کاری نکردم خدا شاهد ۳ سال اول زندگی برای ک پول جمع کنیم تو ۱ زیر زمین ۱۰ متری پایین خونه مادر شوهر بدون نور و گرما زندگی کردم و همزمان کارم میکردم پا ب پای بچشون دو شیفت بعد اگه ی روز نمیشد غذا درس کنیم مادر شوهرم ی ظرف غذا پایین نمیاد بعد ی بار تو جمع خانوادگی یکیشون سوتی داد شما از بیرون غذا اینقد نگیرید جاش پولتون جمع کنید نگو مادر شوهرم از بالا پلها چندباری ظرف غذا از بیرون دیده ببین الانشم همین‌ها ک جدا شدم اصلا منی ک ده ساله سوختم و هیچکاری هم برام نکردن براشون اهمیت ندارم 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
آره میدونه

میده بهت نگران نباش

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
یعنی چی پس برا چی دو نفر ازدواج میکنن چه اب زیر کاهی اگه پولی هست برا شوهر من نیس پس برا کیه ب ...

گاردت بیار پایین

به خودت یادآوری کن من دعوایی باهات ندارم

بعد برو پیام اول من بخون

بیخودی داری با من بحث میکنی

طبق تجربه من، وقتی خانواده شوهر خریدهای پسرشون رو به اسم خودشون میزنن، بعدها اگه کدورتی پیش بیاد، وا ...

دقیقا هیچ کمکی بهمون نکردن 

زندگی رو شروع نکرده همه رو خودمون گرفتیم 

آخرش اومد بهم گفت چرا از شوهرت پول میگیری 

تو عقدی هنوز سر خونه زندگی نرفتی و ...

همش از شوهرم درخواست پول میکرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

واقعا خیلی پررو هستش روز عقدم یه کادو بهم نداد حتی پاگشا نکردن همش بهم می‌گفت یه روز پاگشا میکنم شرم ...

تو فقط اشتباه منو نکن  تا میتونی بسوزونشون   البته زیر پوستی ها  وقتایی شوهرت نیس هی بشین از شوهرت از خرج های ک برات میکنه از مهربونیاش نسبت ب خودت تعریف کن  تا میتونی ام جلپ شوهرت مطلوم نمایی کن 

بگیر از شوهرت نگیری اونا میگیرن ب خودت برس  نرسی اونا میگیرن میرسنن  ببین  اونا ماهارو نمیخوان ما چرا باید بخوایم ؟

فقط  با شوهرت بحث دعوا نکن فقط  مطلوم نمایی  بزا شوهرت فک کنه تو مظلوم تر از همه ایی  

دقیقا هیچ کمکی بهمون نکردن زندگی رو شروع نکرده همه رو خودمون گرفتیم آخرش اومد بهم گفت چرا از شوهرت پ ...

بفرما، این مادر هنوز رو پول پسرش حس کنترل داره، بعد بعضیا میگن حرفای عجیب میزنن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بفرما، این مادر هنوز رو پول پسرش حس کنترل داره، بعد بعضیا میگن حرفای عجیب میزنن.

بعضیا ببخشید جو گیرن همونا   مادر شوهر بد ندیدن زجر روانی نکشیدن  وگرنه صد سال سیا اینا رو نمیگن 

بعضیا ببخشید جو گیرن همونا مادر شوهر بد ندیدن زجر روانی نکشیدن وگرنه صد سال سیا اینا رو نمیگن

دقیقا.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

تو فقط اشتباه منو نکن تا میتونی بسوزونشون البته زیر پوستی ها وقتایی شوهرت نیس هی بشین از شوهرت ا ...

آره همین کارو میکنم 

اصلا مادر شوهرم مار هفت خط هستش 

خودشو زده اون راه 

گاردت بیار پایینبه خودت یادآوری کن من دعوایی باهات ندارمبعد برو پیام اول من بخونبیخودی داری با من بح ...

عزیزم من با تو بحث نمیکنم ❤️ ببخش اگر لحنم  مهربونانه نبود زیبا

ریکشن من نسبت ب مفهوم جملاته  بخدا نمیدونی دستکاری روانی ادمو به چ روزی میندازه امیدوارم هیچ کدومتون دچارش نشید  من فقط تک تک این حرفترو دارم زندگی میکنم لمس میکنم برای همین دردم میگیره دلم میسوزه

اره بخدا من ک کلا جز احترام کاری نکردم خدا شاهد ۳ سال اول زندگی برای ک پول جمع کنیم تو ۱ زیر زمین ۱۰ ...

میفهمم نکن حی برای شوهرتم از خودت نگذر نکنن خواهر من ب خدا همین مردارو ما پولدار میکنیم بد مادر خواهر فک میکنن از اول شاهزاده بودن  ب خودت اهمیت بده  جلپی طغیان طغیان کن وگرنه غرق میشی

میفهمم نکن حی برای شوهرتم از خودت نگذر نکنن خواهر من ب خدا همین مردارو ما پولدار میکنیم بد مادر خواه ...

چی بگم والا ماها ک اینجوری هستیم ۹۹ درصد غریب بر اتفاق خانواده‌ای حانی هم نداریم و اینکه غلام حلقه ب گوش قانع باشیم رو از تو خونه یاد گرفتیم و بزرگ شدیم و کلا در حال ضربه خوردن هستیم 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
چی بگم والا ماها ک اینجوری هستیم ۹۹ درصد غریب بر اتفاق خانواده‌ای حانی هم نداریم و اینکه غلام حلقه ب ...

الهی بمیریم غصه نخور چوب خدا صدا نداره ی جایی میخورن زمین❤️