2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گردن بند منو نمی‌ده

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 93 پست

ماهم تو دوران عقد شوهرم همینجوری برام لب تاب خرید مادرش میگفت بدون مناسبت ؟!! صبر کن برا تولدش بهش بده 

یه بار دیگه هم شوهرم یه لباس خریده بود میخواست سورپرایزم کنه من رفتم خونشون مادرش لباسو بهم نشون داد سورپرایزشو خراب کرد

اشکال نداره بذار دلش خوش باشه میخواد پیش فامیل پز بده خب ، منم واسه جشن پسرم وقتی شوهرم واسم طلا خرید دادیمش مامانش پیش همه بهم داد خیلی ذوق کرد 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نگو سر عروسی وقتی اورد بگو اخی مرسی مامان چند بار ب فلانی اسم شوهرت گفتم گفت دست مامان امانته ...

میخواد به اسم خودش باشه مثلا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

میخواد به اسم خودش باشه مثلا

فقط پیش شوهرت بدگویی مادرشو نکن یا باهاش لج نکن چون از چشمش میفتی

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ارزش نداره واسه گردنبندی ک آخرش مال توعه جنگ راه بندازی

آخه مثلا چی بشه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من ک اجازه نمیدم.هر چند النکوی منم در اوردن دادن برادر شوهرم کادو داد بهم پیش بقیه.ولی خب میدونستم د ...

قضیه استاتر این نیست ولی پولشو خود شوهرش داده مال خود استاتر نبود 

گفته من می‌خوام گردنش بندازم

بعضیاشون دروغ میگن

مادرشوهر من از دروغ به من می گفت مامان عروس فلانی )که همزمان با من باردار بود( براش تخت و کمد لوکس خریده و فرش اتاق دستباف

بعدا دیدم هیچ خبری نیست

به روش زدم گفت پولشو داده براش النگو خریده😐 میخاست از ما بکنه فقط

اشکال نداره بذار دلش خوش باشه میخواد پیش فامیل پز بده خب ، منم واسه جشن پسرم وقتی شوهرم واسم طلا خری ...

انقد حق دارن مادرا

اگه مادر خودمون بود هم میگذشتیم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....