2777
2789
عنوان

عروسی خاله شوهرم نزدیکه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرت دخالت بی جا میکنن شما هم داری بهشون اجازه این کار رو میدی . با حفظ حرمت مادر اجازه این کارو بهشون نده

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

عزیزم دختر و پسر وقتی ازدواج میکنند باید تو همه ی زمینه های زندگی مستقل و متعهد باشند از خوراک پوشاک سیسمونی وسایل منزل بگیررر تا تهیه مسکن و هزینه های زندگی و.. اینکه تو شرایط بد الان خانواده ها از بچه ها دستگیری میکنند خدا خیرشون بده اما وظیفشون نیس. شما و همسرت باید مسئول تمام هزینه های زندگیتون خودتون باشین 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم وقتی ازدواج میکنید خریدهای لازم رو باید خودتون و همسرتون انجام بدید. اگر مادرشوهرتون براتون خر ...

چون شوهرم شاغل نیس درس میخونه ولی پایان نامه برمیداره خرجارو میرسونه ب خاطر هیمن مامانم چنین توقعی داشته

عزیزم دختر و پسر وقتی ازدواج میکنند باید تو همه ی زمینه های زندگی مستقل و متعهد باشند از خوراک پوشاک ...

مرسی ک راهنمایی کردید

منم میگفتم انتظار بیخودی مامانم دارع

مرسی ک راهنمایی کردیدمنم میگفتم انتظار بیخودی مامانم دارع

خاهش میکنم عزیزم♥

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
دخالت بی مورد ک میکنن .۳سال خونه خودت مستقل داری زندگی می‌کنی مادرشوهر باید بگه برو خرید ؟مگه خودت خ ...

به من گف چ لباسی میپوشی منم گفتم هنوز فکر نکردم باید فکز کنم چی بپوشم

چون شوهرم شاغل نیس درس میخونه ولی پایان نامه برمیداره خرجارو میرسونه ب خاطر هیمن مامانم چنین توقعی د ...

میدونم که زندگی گاهی سخته، مخصوصا اون اولاش. من هم تجربه ی مشابه داشتم. ولی حقیقتش اینه وقتی تشکیل زندگی مستقل میدید دیگه نباید از والدین انتظار داشته باشید. اگر کاری براتون انجام دادن دستشون درد نکنه. اگر هم انجام ندادن توقعی نیست. اوقات خودتون رو تلخ نکنید و دلخوری ایجاد نکنید.