نیوا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2417 عنوان مشکلتون بگید دعا و نذر و ذکر بهتون معرفی کنم به امید خدا حل بشه🌾 501 بازدید | 102 پست سلام خواهران هر حاجتی دارید و هر مسله دارید بگید تا بگم چی بخونید و چیکار کنید ان شاءالله به امید خدا با توکل بر پروردگار و توسل بر اهلبیت حل میشه( یا خودم تجربه حاجت گرفتن داشتم یا شنیدم)فقط بعدش برام بی زحمت یه صلوات بفرستید🍀🌹 همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊 دیروز | 01:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2417 برا رزق وروزی ذکر لا حول ولا قوة الا با الله العلی العظیم روزی ۱۰۰ مرتبهصلوات هدیه به امام زمان روزی ۱۰۰ مرتبهچله دعای معراج و چله دعای ناد علی خوندن و تداوم در سوره های واقعه ، ناس و فلقاگر مشکل مالی هم دارید که میخواید حل بشه نماز استغاثه به حضرت زهرا همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
نیوا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2417 موفق شدن تکدرس وکنکور چله زیارت عاشورا به دو روشیا روش حق شناس که اگر تمام آدابش رعایت بشه بی شک محال ترین حاجت میگیریدیا ۴۰ روز روزی یکبار با صد سلام و لعن همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
نیوا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2417 شغل مورد نظرم خونه دار بشم ان شاءالله به امید خدا نماز حاجت روز ۵ شنبه۱۴ هزار صلوات هدیه به نرجس خاتون مادر حضرت زهرانذر نمک حضرت زهرا و نماز استݝاثه به حضرت زهراچله زیارت عاشورا با صد سلام و لعن همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
titi_gh عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1039 بابام راضی شه با عشقم ازدواج کنم و بهش برسم💔دعات میکنم عریزم
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 3635 چله زیارت عاشورا به دو روشیا روش حق شناس که اگر تمام آدابش رعایت بشه بی شک محال ترین حاجت میگیریدیا ... ببخشید شما نائب مطمئن سراغ دارین؟
نیوا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2417 برا خوشگل شدن جنین برای زیبایی جنین خواندن هر روزه قرآن سوره های واقعه و یسخواندن کتاب ریحانه بهشتی ( حتما توصیه میکنم برای زیبایی و حس خلق جنین این کتاب رو بخونید ) همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 3635 برای زیبایی جنین خواندن هر روزه قرآن سوره های واقعه و یسخواندن کتاب ریحانه بهشتی ( حتما توصیه میکنم ... برای جلب محبت
mahrooi عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1474 ذکر لا حول ولا قوة الا با الله العلی العظیم روزی ۱۰۰ مرتبهصلوات هدیه به امام زمان روزی ۱۰۰ مرتبهچله ... من هر وز ناس و واقعه میخونم