2777
2789

زندگی ما همیشه پر از دعوا و بحث بوده.

من ازدواج اولم است ولی همسرم ازدواج دومش.

چند وقت پیش من پیج فیک از همسر قبلیش درست کردم و بهش پیام دادم به بهانه مهریه و اینا 

یکم اصرار کردم همسرمم گفت قرار بزاریم همو ببینیم اگه قرار هم میذاشتن حتما رابطه هم برقرار میکردن.

حرفاش تو‌ پیام ها یادم نمیره اصلا 

رفتیم مشاوره هر کاری کردیم من به ظاهر بخشیدم 

ولی اعتماد دیگه بهش ندارم 

وابستگی شدید دارم و بخاطر خانوادم محیط زندگیم طلاق خیلی سخته برام 

از یه طرف امشب هم دعوا شدید کردم و بهش هزارتا حرف بد زدم و گفتم نمیبخشمت بخاطر خیانتت

اونم گفت به این دعوا ها ادامه بده بیشتر منو بفرست سمت خیانت و زندگیتو نابود کن

نمیتونم ببخشمش خیلی بهش اعتماد داشتم خیلی زیاد 

بنظرتون چیکار کنم 

اینم بگم همسر سابقش بخاطر مهریه پرونده باز کرده و دادگاه دارن یعنی تا این پرونده تموم بشه من ذره ذره آب میشم 

بگید چیکار کنم 🙏😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ کار اشتباهی کردی

مردا رو امتحان نکنید 

فقط بیخیال باش 

مرد جماعت هر چی بیشتر وابستش بشی بیشتر ازت فراری میشه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

فک کنم قبلا تو تاپیک شما اومدم که مرتبط با بارداری بود

تو این شرایط اقدام به بارداری کردین!؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من نمیدونم این امتحان کردن با پیج فیک و فلان چه مرضیه تو وجود بعضی خانم ها خدا نگذره از اونی که این مسئله رو باب کرد و باعث شد زن ها خود آزاری کنن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

ای بابا اگه میخواستش چرا طلاقش داده؟

چرا هولش میدی سمتش؟

بازم اگه میخواستش باتو ازدواج نمیکرد مجرد میموند

شاید خواسته واسه مهریه خرش کنه یکم سیاست داشته باش

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم