2777
2789
عنوان

شوهرم گفت این کاراتو ادامه بده تا بدتر خیانت کنم و زندگیتو نابود کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 121 پست
خدا کنه خدا حاجتت و بده یه پسر کاکل زری خوشگل بشه نور چشمی و در آینده باعث افتخار و سر بلندی شما و پ ...

عزیزدلم چه دعای قشنگی کردی بخدا چشام پر از اشک شد 😭

دوست مهربونم چه قلب پاکی داری کاش میتونستم یه دل سیر بغلت کنم چه انرژی مثبتی گرفتم از کامنتت الهی دلت شاد شه هرچی از خدا میخوای دوبرابرشو بهت بده 😘😘

سونو دادم حتما تگت میکنم 

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امتحان کردنت کار غلطی بوده

حقایقی بینشون بوده که با پذیرش و عدم پذیرش شما تغییر نمیکنه زمانی بهم کشش جنسی داشتن چون زن و شوهر بودن و خب بعضا بعد هم ممکنه کشش جنسی رو نسبت به کسی که باهاش تجربیاتی داشتن تجربه کنن. شما لطف کردی و این کشش رو بهش یادآوری کردی واقعا آفرین و مرحبا.

حالام داری لطف میکنی و چسبونک بازی هر روز بهش یادآوری می‌کنی که این کشش جنسی بوده!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اره دکتر گفت بخاطر شرایط استرست امکان نازایی بالایی داری یک ماه بدون پیشگیری رابطه داشتم ولی خداروشک ...

شرایطتت تا حد زیادی  به من شباهت داره عزیزم منم دقیقا همینه .واقعا درکت میکنم من دیگه اون آدم سابق نمیشم

عزیزدلم چه دعای قشنگی کردی بخدا چشام پر از اشک شد 😭دوست مهربونم چه قلب پاکی داری کاش میتونستم یه دل ...

واییییییی من چه خوشحال شدم نصف شبی که تونستم دل یکیو شاد کنم ممنون از تو که انرژی مثبت بهم برگردوندی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

الان من زنشم

باشی ولی قبل تو اون بوده حقش مبخواد مگه از پشت کوه اومده ک تو بااسمش پیج بزنی یا حتی بخوای اینجا بگی اره برا مهریش قبل شما اکن بوده حق زحمت زندگیش باید همسرت بده نفقشم باید بده زشته اینطوری بخوای حرف بزنی درموردش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

آخه چ کاری خب معلوم ک قرار میزاره لابد انتظار داشتی راجب مهریه پشت گوشی با زنها حرف بزنه خب حتما می‌خواسته رو در رو ی کاری کنه با طرف کنار بیاد انقدرم بی اعتمادی خوب نیس گیردادن زیاد باعث میشه طرف فکر کنه خیلی شخص خاصیه تازه تهدیدتم کرده میرم فلان کار میکنم شما می‌دونستی ازدواج دومش باید قبلش ب همه چی فکر می‌کردید خب ی سری اتفاقا هس مث همین مهریه نمیشه دخالت کرد باید خود همسرتون مشکلش حل کنه اینطوری بخواید سر هرچیزی بپری ب طرف زندگیت خراب میشه باید منطقی تر فکر کنید ببخشید ولی پیج زدن ب اسم همسر سابقش واقعا کار بچگانه ای 

چه کارایی میکنید آخه 

که آخرشم دودش می‌ره تو چشم خودتون .

مثلا الان که کشف کردی ، به آرامش رسیدی ؟

نکنید بابا این بچه بازیارو .

زندگیتون رو بکنید عزیزم .

چرا راه رو برای اینجور کارا باز میکنید آخه .

شما باید تا جایی که میتونی ، فکر اون خانم رو از زندگیتون دور کنی ، ولی برعکس اومدی ، تمام خاطراتش رو با پیج فیک ، به همسرت یادآوری کردی .

نکنید این کارو با زندگیتون عزیزان .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
دو شنبه دادگاه دارن مشخص میشه ابلاغیه اومده

اگر طلاق توافقی هم بگیرید مثلا زن مهریه ش رو میبخش میگه مهرم حلال جونم آزاد  طلاق میگیرن.  مرد هم خوشحال و خندان میره پی زندگیش 

زن میتونه قبل از سه و ماه و ده روزش که نگذشته باشه 

دوباره بره برای مهریه اقدام کنه  بگه اشتباه کردم بخشیدم   هم طلاقش  رو گرفته هم مهریه بهش تعلق میگیره 

خیانتش چی همش با ترس اینکه نکنه بره با اون زن زندگی کنم

ن  انشاا ک نمیشه اینطور .

چند وقته ازدواج کردید بچه هم داره از قبل 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک