2777
2789
عنوان

شغل باباتون

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 68 پست
کارگرخط تولید🙃🖤💜تمام درداش بجونم ک اینقد زحمت کش ماهست بااین سن ۵۵سالگی

خدا حفظشون کنه عزیزم ❤️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقا خیلی حس بدیه نمی‌دونم چرا تومدرسه پولدارا خوشگلترم بودن

واقعااااا دقت کردین همین الآنم پولدارا اکثرا خوشگلن

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بابام کارمند سادس که باز نشست شده.. من و برادرمو خیلی خوب بزرگ کردن الهی قربون پدرو مادرم بشم. ...

واقعا آدم از همچین پدرایی لذت میبرم خدا همتونو واسه هم حفظ کنه 😍❤️

پدرمنم کارگره خجالت نداره عسلم❤️

الان خودمم همینو میگم ولی اونموقع بچه بودم خب 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

سردفتره

دفترخونه داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

عطاری فوق تخصص داروهای گیاهی😁

😍✅

وای دقیقا خیلی حس بدیه نمی‌دونم چرا تومدرسه پولدارا خوشگلترم بودن

زندگی برای من تو مدرسه زجر بود زمان ما باید برای آفریقا پول جمع می کردیم وضع مالی خوبی نداشتیم و به زور میگفتن‌باید قللک ها پر باشه