2777
2789
عنوان

رنگ و دکلره با فویل یا کلاه هرکی تجربشو داره بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 28 پست

با اجازه اسی اینم بگید. 

اول کراتینه کنم بعد رنگ یا برعکس

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بستگی به تحمل دردت داره من و دوستم باهم رفتیم اون اخ نگفت من داشتم میمردم هر تاری که میکشید جونم بال ...

استانه تحمل دردم خوبه بد نیست 

اما فقط از فر بودنش‌ میترسم 😒

حالا باز بگم به ارایشگر موهام فره ببینم چی‌ میگه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله نه من موهام انقد بلند نیست میگن موی بلند خیلی سخته با کلاه پس واسه مادرتون حتما سخت و دردناک ...

ن ولی خیلی طول کشید خیلی صب رف شب اومد خونه بابام دعواش کرد😆

البته مادرم فقط جلوموهاش کرد نصف موهاش میشد

با اجازه اسی اینم بگید. اول کراتینه کنم بعد رنگ یا برعکس

رنگ خالی ؟؟ اگه اول رنگ کنی بعد کراتین ، کراتین باعث میشه رنگت تغییر کنه و روشن تر بشه ممکنه حتی رله های نارنجی پیدا کنه 

اول کراتین کن اجازه بده حداقل ۱۰ روز بگذره از کراتین بعد رنگ فری سولفات بزار 

ولی در کل در نظر داشته باش اسیب میبینه 

من رفتم یه جای خیلی خوب احمق برام دکلره کرد ب فاصله ۲ روز روش کراتین کرد 

نگفت بهم موهات اسیب میبینه 

موهام خورد میشد 😒

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
ن ولی خیلی طول کشید خیلی صب رف شب اومد خونه بابام دعواش کرد😆البته مادرم فقط جلوموهاش کرد نصف موهاش ...

با اون حجم موهاشون اگ میخواستن کامل انجام بدن باید ۲ روز میموندن تو سالن🤣🤣

من موهام تا پایین سرشانه یکی دو سانت بالای خط سوتینه. فر هم هست. تجربه فویل داشتم اصصصصلا دوستش نداشتم و اینکه سرم حساسیت داد و زخم شد حتی... بعد از 5 سال دوباره به سرم زد دکلره کنم. با کلاه انجام دادم اذیت نشدم. حساسیت هم نداد چون مواد اصلا به پوستم کاری نداشت. فقط قبل از شروعش موهامو اتو کردم و البته یه کم روغن زدم که نرم تر بشه خیلی کم زدم روغنو

من موهام تا پایین سرشانه یکی دو سانت بالای خط سوتینه. فر هم هست. تجربه فویل داشتم اصصصصلا دوستش نداش ...

ا چقد خوب ک گفتی مرسی 

فر موهات چجوریه ؟؟ فر باز و درشته یا ریز ؟ 

واسه من از سیم تلفن باز تره 

اما فر درشت نیست 

میترسیدم حتی اگ صافش کنم وقتی مواد میزاره دوباره فر شه و سخت شه 

موهای من سیم تلفنیه ولی دونه نازکی داره شونه میزنم فرش باز میشه وز میشه😑مواد و بعد ازاز کلاه دراورد ...

موهای منم نازکه 

چقد خوب ک اذیت نشدی 😍

قشنگ شد موهات ؟ 

من میخوام بگم اولاپلکس هم استفاده کنه واسم موهام نسوزه 

چون کلا موی خیلی جون داری ندارم نازکه

خیلی قشنگ شد. من برام مهم بود که اذیت نشم و پوست سرم حساسیت نده.

خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتی

فقط ی سوال ازین کلاه پلاستیکی ها گذاشت یا ازین شفاف ها ک نازک ترن بهش میگن یبار مصرف 

شنیدم یبار مصرف ها راحت تره

خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتیفقط ی سوال ازین کلاه پلاستیکی ها گذاشت یا ازین شفاف ها ک نازک ترن بهش میگ ...

نه پلاستیکی بود. خود خانمه گفت یکبارمضرف ممکنه نشتی بده و ریشه مو به قرمزی بزنه. بنده خدا یه کیسه فریزر اول گذاشت بعد کلاه پلاستیکی گذاشت. هیچی نشتی نداده واقعا تمیز و خوب شده خیلی خیلی از فویل بهتره. من با فویل آمبره کردم یه چیز افتضاحی شده بود

نه پلاستیکی بود. خود خانمه گفت یکبارمضرف ممکنه نشتی بده و ریشه مو به قرمزی بزنه. بنده خدا یه کیسه فر ...

دقیقا منم یبار امبره کردم اصلا خوشم نیمد 

یبارم هایلایت کردم ک بازم خوب نشد 

تو سر یکی با کلاه دیدم خوشم اومد 

گفتم تستش کنم 

خیلی کمکم کردی ممنون ازت 

انشالله انجامش میدم😍