2777
2789
عنوان

مذهبیا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 44 پست
منم شنیدم که این ماه رجب اتفاقاتی میفته

از کی شنیدین؟

اصلا نمیشه زمان دقیق تعیین کرد

حتی روایت هست که تعیین کنندگان وقت برای ظهور، دروغ گویانند

ان شاالله سریعتر اتفاق بیوفته

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
منم شنیدم که این ماه رجب اتفاقاتی میفته

همین سوریه وضعش داره وخیم میشه ...

اسکرین شات روایات رو دارم میتونم بزارم ولی از توهینات میترسم ....

از امسال هم فک کنم نمیتونیم بریم کربلا زیارت وضعیت وخیم میشه بدجور

سلین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی ندارم از ۱۲ ظهر تا۱۰ شب سرکارم چیکار کنم ...

حالا گهگاهی بخون تا عادت کنی .

الزاما هر کی نماز بخونه که مسلمون نیست همینکه دلت با خداست خودش پاداش داره.

همین  هر لحظه به یاد خدا باشی و تو دلت راز و نیاز کنی پاداش داره.

کجای قرآن گفته که اگر نماز بخونی مثلا ۲۰۰ امتیاز داره و اگر فقط به زبان فارسی شکرگزاری کنی  ۱۰ امتیاز داره یا حج ۳۰۰ امتیاز  روزه ۱۵۰ امتیاز  ؟؟؟؟؟؟

هیج جای قرآن برای عبادتی امتیاز برتری بر عبادت دیگه تعیین نشده .

پس خودت رو مقید به مذهب من درآوردی بعضیا نکن   تا از مسلمان بودنت پشیمون نشی .

این نیز بگذرد .....
چشم اسکرین شات گرفتم انجام میدم خدا کمکم کنه جواب گرفتم اخر هر نماز دعات میکنم قشنگم🥲

خواهش میکنم حتما دعام کن . برای سلامتی خانوادم و بخصوص سلامتی پسر کوچولوم امیرعلی خیلی دعا کن عزیزم🙏🏼😭

الهی حاجت روا بشی و به ارزوهات برسی دوستم🌹

همین سوریه وضعش داره وخیم میشه ...اسکرین شات روایات رو دارم میتونم بزارم ولی از توهینات میترسم ....ا ...

اتفاقا منم به همسرم دقیقا دوشب پیش گفتم بنظر میاد با این اتفاقات و بدتر شدن اوضاع جنگ بخصوص خاورمیانه اربعین کربلا رفتن هم ارزو بشه.

که امیدوارم اینطور نشه هرگز چون اربعینی ها میدونن و درک میکنن چ حال بدی به ادم دست میده که ایام اربعین خونه نشین باشی و محروم از زیارت 😭

حیف که ارزو به دل میمونم

منم قصد داشتم امسال باهمسرم برم امسال یهویی شد رفتنم توی نیم ساعت تصمیم گرفتم برم ...و دو روزه رفتم برگشتم سال اینده معلوم نیست شاید واقعا نشه برم برای بار اول رفتنی خوب بود

سلین 

اتفاقا منم به همسرم دقیقا دوشب پیش گفتم بنظر میاد با این اتفاقات و بدتر شدن اوضاع جنگ بخصوص خاورمیان ...

همین دیگمن پارسال شنیدم از چندنفر هرکس میخواد بره زیاد امسال بره سال بعدش دیگ کسی نمیتونه بره احتمال داره مرزهارو ببندند ...که داره اتفاق میوفته عراق داره نا امن میشه ،حریرالشام یا همون عثمانی ها ( داعش.ین ) قبلی دوباره قد علم کردن 

سلین 

حالا گهگاهی بخون تا عادت کنی .الزاما هر کی نماز بخونه که مسلمون نیست همینکه دلت با خداست خودش پاداش ...

سلام. امتیاز چیه خواهر گل؟

مگه مسابقه هست؟

مسیر زندگی، پر از چالشه

مسیری که صبح تا شبش ما تو موقعیتهای مختلف قرار میگیریم

تو‌موقعیتهایی که بین خدا و یک چیز یا کسی، باید انتخاب کنیم

مثلا بین خدا و غیبت کردن

بین خدا و رابطه با نامحرم

بین خدا و پول حرام گرفتن

بین خدا و خشمگین شدن

بین خدا و.....

میبینید؟ ما علی رغم اینکه زندگی روزمرمون رو داریم اما در واقعیت صبح تا شب درگیریم، با نفسمون و شیطان

حالا برای اینکه این مسیر زندگی رو به سلامت طی کنیم و برسیم به وصل خدا، خدا برنامه داده بهمون، سبک زندگی، چهارچوبها، باید ها و نبایدها

یه دستور خاصی به اسم نماز هم داده و دربارش فرموده

«ان الصلوه تنهی عن الفحشا و المنکر»

یعنی نمازه که از بدیها باز میداره، پس اثر داره

ما تو دین چیزی به اسم امتیاز نداریم، اما قرب به خدا داریم

و میزان این قرب به خدا رابطه مستقیم داره با نمازهامون و اهمیت دادن به زمانش و کیفیتش

درباره اینم که میگید گهگاهی بخون و هیچ جای قرآن ننوشته امتیاز میدن و... دین اصلا این شکلی نیست، اتفاقا خدا گفته باید دائم بخونی و مداومت کنی و ترک نکنی تا اثرشو بر روح و قلبت ببینی

مثلا فرموده: «نماز را انجام دهید، زیرا نماز وظیفه ثابت ومعینی برای مؤمنان است!»

یا تو آیه دیگه ای فرموده:

«و نماز را بر پا دارید و از مشرکان نباشید»

پیامبر(ص) فرمودند:

«مرز میان ایمان و کفر، نماز است»

و کلی آیه و روایت دیگه

و خوب نشون میده نماز بیشتر از چیزی که تصور میکنیم اهمیت داره

فقط دل، کافی نیست. اگه کافی بود که اینهمه تاکید رو اعمال پس چیه؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀