سلام دوستان ،من تصمیم دارم تورشته روانشناسی ادامه تحصیل بدم سنمم چهل ساله ،میخوام دانشگاه بدون کنکور برم تا پیش دانشگاهی خوندم ولی ادامه ندادم درسمم خیلی خوب بود معدل پیش دانشگاهیمم بالا هست به نظرتون خوبه ادامه بدم ،یه کم تو اقوام خجالت میکشم ولی آرزوم بود برم دانشگاه ،الان همسرم تشویقم میکنه که ادامه بدم اونم نه به خاطر درآمد،دوست دارم فرد باسوادی باشم نظرتون چیه سنم بالا نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نبابا چه خجالتی اتفاقا کارخوبی میکنی پارسال یروز من رفتم کارای مدرکم انجام بدم ی خانومی اومده بود متولد ۱۳۳۸ تازه چن ترمم خونده بود خوشش نیومده بود داشت انصراف میداد که بره یه رشته دیگه بخونه
روانشناسی رشته ی خوبیه، من ارشدش رو دارم میخوام دکترا بخونم، بازار کارشم بد نیست
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!