2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از سه ماه اسید فولیک خوردم دندونامو درست کردم چن ماه پیش سونو رحم تخمدان هم دادم

امگا3هم بخور هم جنن و زیبا میکنه هم با هوش.هفته ای دوبار

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

قرص نخوردم ولی چند دفعه ماهی خوردم تو این چند روز

تا9 ماهگی مکمل هارو می‌بايد مصرف کنی .امگا3 آهن مولتی ویتامین و. . 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

۳ آذر پریودم شروع شد ۵آذر تموم شد من ۶ اقدام کردم

اها سیکلت سه روزه هست ببخشید من فکر کردم ۷ روزه ای اونطور حساب کردم❤ 

واسه محاسبه میتونی از نرم افزار های تاریخ پریودی و اقدام و...  هم استفاده کنی 🥰❤

ان شاالله که نی نی ی خوشگلت را به زودی بقل کنی 😍🥺❤

مرسی عشقم برام دعا کن .من خیلی آدم صبوری نیستم💚💙

عزیزمی 

چشم حتما جانم

تاریخ اقدامت را از دکتر پرسیدی که مطمئن باشی؟ 

معمولا از ۵ روز قبل تخمک گذاری میگن اقدام کنید 

اگه چک نکردی بنظرم با نرم افزار چک کن و یا از دکتر بپرس من سه روزه را بلد نیستم درست محاسبه کنم،  اما تاریخ پریودی چند ماهت را وارد این اپ ها کنی بهترین زمان برای اقدام را میگن 

اگر نی نی خوشگل دوست داری شنیدم به هم قبل اقدام میگن مرد بخوره،( زن را نمیدونم دقیق، سرچ کن جانم ) نی نی خیلی خوشگل میشه 

تغذیه ی خیلی خوب داشته باش و مغزیجات و...  و اینکه ارامش داشته باش تا هم نی نیت باهوش تر بشه و هم اینکه اروم باشه و بچه ی بی قراری نباشه

اگر اعتقاد داری،  شنیدم قران خوندم هم خیلی خوبه و بچه را اروم میکنه