2777
2789
عنوان

میگرن چشمی

69 بازدید | 17 پست

کسی میگرن چشمی این جوری شده که دوتا ببینه ؟ مثلا بالای اجسام سایه کم رنگ میبینی بعد که بهش دقت می‌کنی کم زیاد میشه انگار 

یا فقط من این جوریم ؟ 

مغز اعصاب رفتم گفت احتمال میگرن چشمی داری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شما چی کار کردی ؟ رفتی دکتر اینا بهت دارو داده ؟به من گفت چیزی از دستت ول میشه یا نه منم گفت نه ن ...

بخاطر ام اس

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
آها نمیدونم ته چشمم نگاه کرد گفت خوبه چشم پزشک رفتم گفت خشکی چشم داری ولی فک نکنم اون باشه احتمالا ه ...

امیدوارم واسه میگرن باشه ولی حتما پیگیر باش

منم سردرد و چشم درد ساده داشتم

خب شما چی کار کردی ؟ رفتی دکتر اینا بهت دارو داده ؟به من گفت چیزی از دستت ول میشه یا نه منم گفت نه ن ...

بهم چندتا دارو داد زیاد تاثیری نداشت دیگه مصرف نکردم 

چون بعضی وقتا اونلحضه انگار دستت بی حس میشه و نمیتونی چیزی بگیری یا من حتی بعضی روزا میوفتم

کاربری دست دونفره

بهم چندتا دارو داد زیاد تاثیری نداشت دیگه مصرف نکردم چون بعضی وقتا اونلحضه انگار دستت بی حس میشه و ن ...

گلم mri مغز انجام بده