2777
2789
عنوان

کاش یه کف بین

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 34 پست
تنبل و بی حوصله ای باید صبورتر باشی ،تا حالا کسای زیادی دوست نداشتن ولی زیاد سعی کردی مورد توجه واقع ...

توروخدا بیا دست چپمم بگووووو 

بگو کی بختم باز میشه 

آیندم چیه؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفرس دست چپتم عزیزم ،از لحاظ قلب و مغز سالمی خدا رو شکر یکم استرس داری فقط و‌کم خوابی

چقدررررر درست میگیییییی ناموسا

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
نه عزیزم این یه علم هست نه فالگیری طب سنتی خوندم 😓از روی خطوط دست بیماری و شرایط روحی طرف رو میشه ف ...

مرسییی ازت❤️

میشه دست چپمم بگی

نه عزیزم این یه علم هست نه فالگیری طب سنتی خوندم 😓از روی خطوط دست بیماری و شرایط روحی طرف رو میشه ف ...

خیلی همش درست بود

خط ازدواجت هم کامل نیست فکر کنم سنت کمه هنوز موقعیتی پیش نیومده فقط یکی بوده که امکان ازدواج باهاش وجود داشته اونم خیلی کوتاه بهش فکر می کردی یا رابطه ای بوده ولی تموم میشه و هیچ وقت به هم نمی رسید و هم رو نمی بینید ولی خط ازدواجت تا سه چهار سال دیگه کامل میشه خواستگار های مختلف میان که از اون بین یکی شرایط جور میشه ان‌ شاءالله

خیلی همش درست بود

من زیاد ماهر نیستم استادمون یه چیزایی میدگفت که آدم شاخ در میآورد ،چیزهایی که حتی خودت خبر نداشتی ،به من گفت  از بچگی زیاد خواستگار داشتی من نمی دونستم بعدها مامانم گفت آره داشتی چون درست بخونی به این چیزها فکر نکنی تا هجده سالگی نگفتم بهت 🙄

خط ازدواجت هم کامل نیست فکر کنم سنت کمه هنوز موقعیتی پیش نیومده فقط یکی بوده که امکان ازدواج باهاش و ...

بخداااااا برگگگگگگ نمونده براممممممم🥲🥲🥲🥲🥲🥲

بنظرت ادم موفقییییی میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیشه به استادتون کف دست منم نشون بدی؟؟؟؟؟؟توزوخدا

خط ازدواجت هم کامل نیست فکر کنم سنت کمه هنوز موقعیتی پیش نیومده فقط یکی بوده که امکان ازدواج باهاش و ...

تو این خواستگارا پزشک هم میبینی؟

بخداااااا برگگگگگگ نمونده براممممممم🥲🥲🥲🥲🥲🥲بنظرت ادم موفقییییی میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیشه به استادتون ک ...

اگه تنبلی نکنه آره چون نقطه ضعف مزاج شما تنبلی هست فقط .استادمون جواب سلام هم بده پول می گیره 😂اونم نجومی 

خیلیییی درست بود دقیقااااا همین بود

اگه تنبلی نکنه آره چون نقطه ضعف مزاج شما تنبلی هست فقط .استادمون جواب سلام هم بده پول می گیره 😂اونم ...

عیب نداره هرچقد باش میدم

اگه تنبلی نکنه آره چون نقطه ضعف مزاج شما تنبلی هست فقط .استادمون جواب سلام هم بده پول می گیره 😂اونم ...

من به تنبلی معروفم اصن😅😅