2777
2789
عنوان

ب بچم گفت گوشه گیره

1 بازدید | 16 پست

بچم ۴ سالشه خیلی ب حرفمه اکثر اوقات مثلا بگم سرما خوردی باید این غذا بخوری میخوره یا جایی بریم از کنارم تکون نمیخوره و بهم نمیریزه جایی رو و چیزی هم از جایی نمیاره کلا چ اسباب بازی چ خوراکی حتی اگر بهش بدن تا اجازه ندم نمیگیره

حالا دیشب رفته بودم ی جایی که ختم بود ی خانمه با بچش بودن ک بچهه همش با صدای بلند داشت کارتون میدید تو گوشی وسط ختم بعد هی دست میزد ب کیف خانمای دیگه مارکشون بکنه کلا شلوغ کاری میکرد بعد مامانش بچه منو ک دید گفت بچتون چقد گوشه گیره!در حالی ک خودش بچش میون ختم مردم ول کرده بود!چی بگم والا بخدا  تطرتون

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چقدر دهن بين و بدون اعتناد بنفسي مگه هر كي از راه رسيد هر چي گفت شما بايد حرفشو بخري؟؟؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

شما اشتباه منو نکن بچتو‌زیادی مطیع بار نیار یه وقتایی بهش اجازه بده بچگی کنه شلوغی کنه من بچم مطیع بار اومده همه به به چه چه میکنن از نربیتش ولی خودم متوجه امدیه جاهایی اعتماد به نفس شاید نداره

بیخیال حرفشون خدا بچتو برات نگه داره انقد جیگره

هر جا بریم حتی چیزی بهش بدن تا نگم مامان بخور نمیگیره بخوره.گاهی فک میکنم زیادی سخت گیرم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
هر جا بریم حتی چیزی بهش بدن تا نگم مامان بخور نمیگیره بخوره.گاهی فک میکنم زیادی سخت گیرم

اره فکر نکن 

ناراحت نشو ولی هنوزم میشه جبران کرد ببرش مشاوره و از اون کمک بگیر ما هیچ کدوم سوادشو نداریم