2777
2789
پس حق داری عزیزم نمیدونم چرا بعضی هاانقد رو زن داداش عقده دادن انگار خودشون همیشه قراره خونه باباشون ...

خودشم ازدواج کرده ولی انگار مثلا همش دوس داره خودش ثابت کنه و بگه من بهترم مثلا مامانم من چون یدونه دخترم همیشه هرجا باشه قربون صدقم میره اونو مسخره میکنه میخنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی زنداداشای منم همچین تاپیکایی میزنن؟؟ 😣😞

من واقعا دوسشون دارم♥

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
پس من و تو ی مسائلی تو خودمون ازارمون میده چون منم تو‌دوران عقدم خیلی اذیت شدم اما شوهرم میگف من از ...

اره مثلا خودش میدونه برادرش اجازه نمیده من درس بخونم میاد تو جمع به من میگه چرا درس نمیخونی دوس داری فردا بچت مسخرت کنه منم گفتم اون بچه اگه قراره من مسخره کنه همون بهتر دنیا نیاد

اگه دلشون بشکنی حتما میزنن از این تایپیکا

من همیشه حد و احترام رو رعایت کردم باهاشون

دلیلی نمیبینم کاری ب زندگیاشون داشته باشم مگر اینکه خودشون ازم بخان

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
من همیشه حد و احترام رو رعایت کردم باهاشوندلیلی نمیبینم کاری ب زندگیاشون داشته باشم مگر اینکه خودشون ...

خب دیگه عزیزم شما از خودت مطمعنی باهاشون درست رفتار کردی مطمعن باش خدا عوضش تو زندگی خودت نشونت میده

اره مثلا خودش میدونه برادرش اجازه نمیده من درس بخونم میاد تو جمع به من میگه چرا درس نمیخونی دوس داری ...

این فعلا زیادی جو گیره 

حالا مال من برعکس بود 

اومد دوس پسرشو‌بم نشون داد گفتم این ب دردت نمیخوره این ن شغل داره ن سربازی رفته ن پشتوانه مالی داره واسه کار راه انداختن نه درس خونده ک بگی باش بره سرکار 

تو بابات لیسانس قدیمو داره نکن دختر 

بش برخورد از همش همین درس خوندنه رو‌گرفت چون من کارمندم و تحصیلات دار 

هی رفففت و‌اومد گف انقد ادم تحصیل کرده بی شعور زیاد دیدم تو جاکعه و همه رو ب هر دلیلی مینداخت ب جون من ک رفت بش شوهر کرد 

این فعلا زیادی جو گیره حالا مال من برعکس بود اومد دوس پسرشو‌بم نشون داد گفتم این ب دردت نمیخوره این ...

کلا مردم اینا دوس دارن یطوری ناراحتت کنن و بهت تیکه بندازن

این فعلا زیادی جو گیره حالا مال من برعکس بود اومد دوس پسرشو‌بم نشون داد گفتم این ب دردت نمیخوره این ...

منم ک کارمند بودم و رسمی بودم هم ک استعفا دادم نشستم ور دل بچه بگو زیادی جو گیری حالا رفتی جلوتر دیدی خبری نیست میفهمی 

منم ک کارمند بودم و رسمی بودم هم ک استعفا دادم نشستم ور دل بچه بگو زیادی جو گیری حالا رفتی جلوتر دید ...

بابا خودشم ور دل بچس یدونه لیسانس دانشگاه پیامنور داده کم مونده اونو شیاف کنه به ما انقدر که میگه مثلا ی بار تو مدرسه گفتن پسر اونیکی خواهرشوهرم درسش خوبه میگه اون به من کشیده از الان معلومه

ولی تو‌ک از دانشگاه نرفتنت ناراحتی یه کاری رو حتتتما انجام بده 

کلاس زبان برو‌چ انلاین از تو خونه چ حضوری 

زبانتو ببر در حد اعلا 

با زبان خیلی شغلا میتونی داشته باشی چ تو خونه چ بیرون 

تازه انقد در دنیا ب روت باز میشه ک ب روز تر از تحصیل کرده های الان میتونی اطلاعاتتو در موزد هر چیزی ک دلت میخواد بالا ببری

من استعفا دادم تازه رفتم‌کلاس زبان ثبت نام کردم 

ولی تو‌ک از دانشگاه نرفتنت ناراحتی یه کاری رو حتتتما انجام بده کلاس زبان برو‌چ انلاین از تو خونه چ ح ...

بابا به خدا من به کارای خونم به زور میرسم علاقه ندارم به درس خوندن این منو ول نمیکنه انقدر که بهم حرف میگه فقط دوس داره عقده هاشو سر ما خالی کنه