2777
2789
عنوان

داداشم دوست دختر گرفته عکسشو میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 39 پست
دوست دختر گرفته ! اگه گرفته بود که دوست دختر نبود یک دواینکه چرا احساس میکنم داری جلوه این نوع پوشش ...

من خودم محجبه ام

میگم اذیت میشم این دو تا با هم دوست شدن

دلم می‌خواست 

داداشم پول داشت کار می‌رفت خواستگارینه اینکه 

این همه خرجش کنه

ولی در آخر مال خودش نیس

دختره به مامانش گفته بود همه خونه دوستم می‌خوام برمو مامانمم رفته بود جلو در گفته بود دخترم حمومهحال ...

بیچاره دختره خودشو الاف یه بیکار بیعار کرده بچست از سادگیشه بهش بگو وضعیت داداشت خیلی داغونه الکی وقتشو حدر نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیچاره دختره خودشو الاف یه بیکار بیعار کرده بچست از سادگیشه بهش بگو وضعیت داداشت خیلی داغونه الکی وق ...

من همشششش همینو میگم به مامانم

میگم من خودم دختر دارم

عمرا بدم به یکی مثل داداشم

من خودم محجبه اممیگم اذیت میشم این دو تا با هم دوست شدندلم می‌خواست داداشم پول داشت کار می‌رفت خواست ...

من فقط صرفا گفتم ای کاش تصویر نمیزاشتین و فقط ماجرارو بیان میکردین این جلوه خوبی نداره مطمئنا شما قصد بدی نداشتین از سر خیر این سخن رو بیان کردین 

من خودم محجبه اممیگم اذیت میشم این دو تا با هم دوست شدندلم می‌خواست داداشم پول داشت کار می‌رفت خواست ...

کاملا درست میگی دوستیشون بی منطقه

آشنا ها از همه غریبه ترن

من فقط صرفا گفتم ای کاش تصویر نمیزاشتین و فقط ماجرارو بیان میکردین این جلوه خوبی نداره مطمئنا شما قص ...

والا بخدا 

میگم من آیدی مامان دختره رو دارم

با پیج فیک بهش بگم؟

کاملا درست میگی دوستیشون بی منطقه

وقتی یکی بیکار و بی پناه و پشتوانه 

است

نباید یه دختر و با این اعتقادات علاقمند خودش کنه 

در حالی که حتی هزار تومان در نمیاره 

وقتی یکی بیکار و بی پناه و پشتوانه استنباید یه دختر و با این اعتقادات علاقمند خودش کنه در حالی که حت ...

درست میگی

اون دختر شاید بعد برادرت نتونه ب زندگی برگرده

برادرت اگه دوسش داره باید بره کار کنه آینده درست کنه نه اینکه از بابات بگیره خرج اون کنه

آشنا ها از همه غریبه ترن

نه نه اینکارو نکنید بنظرم چون سرخورده میشه با توجه به اینکه سنشم کمه ، با خودش درمیون بزارید بعدا اگ ...

بهش گفتم ...گفتم حیفه این اعتقادات و حجابته

داداشم کم سنه

نمیتونه بیاد جلو 

درست میگیاون دختر شاید بعد برادرت نتونه ب زندگی برگردهبرادرت اگه دوسش داره باید بره کار کنه آینده در ...

الان تولد دختره نزدیکه 

میخواد سه میلیون و نیم براش هدیه بخره

به زور میخواد از بابام پول بگیره