2777
2789
عنوان

دادشم خیلی مغرور و غرور داره

80 بازدید | 10 پست

اگر کاری کنه اصلا معذرت خواهی نمیکنه هیچ فقط التماس نمیکنه مثل از غذای نذری بدش میاد میگه چی برای یک زره غذا میرد صف خیلی چیزهای دیگه خستمون کرده نمیدونم چکار کنیم رفت دکتر چشم خیلی درد میگرد دکتر نوبت داشت اما زود نبود یک آمد چند بار گفت یک نوبت خوب بهش داد منم گفتم خب توهم میگفت گفت ولش کن برم فردا خیلی درد کشید ولی یک حرف نزد به من چه ولی تو کار های منم خودش کار میده نمیدونم چکار کنم از دستش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قسمت دکتر و متوجه نشدم واقعیت چی گفتی

چشم دادشم درد می‌کرد بعد دکتر نوبت داشت اما زود نبود ولی یک نفر آمد اینقدر گفت تا بهش نوبت خوب دادن به دادشم گفتم توهم بگو گفت نه آمد خونه دقیق 24 ساعت درد کشید 

چشم دادشم درد می‌کرد بعد دکتر نوبت داشت اما زود نبود ولی یک نفر آمد اینقدر گفت تا بهش نوبت خوب دادن ...

خب خجالتیه. من کاملا درکش میکنم 🙌 روابط اجتماعیش یکم ضعیفه. از غرورش نیس اذیتش نکن. ماچش کن