2777
2789
عنوان

از شوهرم سیر نمیشمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 54 پست
خدا کنه قدر بدونه ولی واقعا نزار بفهمه انقد دوسش داری

خودشم خیلی دوسم داره

انقدر بهم محبت میکنه نازم میکنه ی چیزی دلم میخواد زودی میخره پا به پام همه جا باهام میاد تنها نباشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل تو بودم اینو بدون همه ی حس خوبت بخاطر خوب بودن شوهرته....

من الانم دوسش دارم ولی بی محلیاش فش هاش داد زدناش و..و..باعث شده علاقم کمرنگ بشه...کم کم دارم ب جدایی فکر میکنم فقط نگران بچه هامم و گرنه یکساعتم تو خونه ای ک اضافه ام نمیموندم..

خدا  بیشترش  کنه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
میخواد بخوابه

برو بخواب توام 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خودشم خیلی دوسم دارهانقدر بهم محبت میکنه نازم میکنه ی چیزی دلم میخواد زودی میخره پا به پام همه جا با ...

چقد قشنگ واقعا 

ولی نگو چشم شور زیاده 

سپند دود کن حتما صبح

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶

عه شما😍😅

چقد تاپیکاتون انرژی مثبته

پایدار😍❤

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
بلاخره یکی هم تایپک زد شوهرش رو دوست داره،انشالله که همیشه عاشق هم بمونید

من همیشه میگم اینجا

شوهرم آدم فوق العاده خوبیه

جایی بگم میگن چ پز میده اینجا فضا مجازیه راحتم احساسمو میگم😂

بعضیاتون سعی دارین نشون ندین ولی حسادت ازتون میباره کم مونده منفجر بشین

😂دقیقا واسه اسی نگرانم این همه چشم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁