2777
2789
عنوان

این طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 21 پست
از یه سنی ببعد دیگه آدم خیلی بندرت از ته دل میخندهفکر کنم ۱۸ تا ۲۰ سالگی

دقیقا

چقدر عجله داشتم برای بزرگ شدن

نمیدونستم بزرگ بشم تنها آرزوم خندیدن میشه

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

یه جور یخ زدگی احساسات داریم دیگه وقتی هر حسی هم تجربه میکنیم عمیق نمیشه 😞

آره واقعا

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادمه. داشتم ب این میخندیدم ک‌وقتی بارداربودم اگه میخندیدم شکمم تکون میخورد بعد بچم از تکون شکمم ...

عزیزم😍💖

بجاش آخرین ناراحتی ، آخرین حسرت ، آخرین ... خوب یادمون میاد

دقیقااا

دقیقاچقدر عجله داشتم برای بزرگ شدننمیدونستم بزرگ بشم تنها آرزوم خندیدن میشه

خب در عوض الان فرصت هست که بیشتر به دنیای درون بپردازیم، اینکه دنبال چه چیزهایی در زندگی هستیم، اینکه چی حالمونو خوب میکنه یا برعکس بهمون ضربه میزنه...