ولی لوازم خونگی مارک شرکت گوسونیک داریم راضی هستیم، گفتم بعدا هم سرخ کنشو بخریم
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا همین مدلی که میگید هم بهم معرفی کردن پس خوبه8 لیتریه درسته؟ پس 8 لیتر جادار و مناسبه چه کارای ...
آره ۸ لیتره، لمسی هم هست هیچ مشکلی نداره، من مرغ زیاد سرخ میکنم توش، مرغ شکم پر، انواع سبزیجات کباب میکنم واسه رژیم، بادمجون درسته کباب میکنه واسه میرزاقاسمی، برای سرخ کردن ماهی عالیه، دیگه نمیخاد کلی کثیف کاری و تو روغن سرخ کنی، فقط وسط پخت وقتی یک روشون پخت یه بار متوقفش کن برعکس کن اون روش هم بپذه، پیتزا هم پنج دقیقه ای میپذه
برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا