2777
2789
عنوان

دوستان تجربه سرخ کن دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست
شما دارید سرخ کن گوسونیک؟ کدوم. مدل؟

نه سرخ کن نخرییدم هنوز

ولی لوازم خونگی مارک شرکت گوسونیک داریم راضی هستیم، گفتم بعدا هم سرخ کنشو بخریم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دارید؟ کدوم مدلش؟ مدلش و حتما بهم بگید ممنون

آره دارم، واقعا از گاز خونه بیشتر ازش کار میکشم و بخاطر جادار بودنش خیلی ازش راضی ام، مدل GAF_758

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا
دقیقا همین مدل فیلیپس رو بهم معرفی کردنخوبه؟ چه کارایی هایی داره؟چیکارا میشه باهاش کرد مثلا میوه خشک ...

هم یخ زدا داره هم گرم کننده، بله میشه کیک پخت ، برنامه پخت کیک داره ،دیدم میوه هم خشک میکنن اما واقعیت خودم تاحالا امتحان نکردم،من مرتب مرغ میزارم توی سرخ کن عالیه 

آره دارم، واقعا از گاز خونه بیشتر ازش کار میکشم و بخاطر جادار بودنش خیلی ازش راضی ام، مدل GAF_758

اتفاقا همین مدلی که میگید هم بهم معرفی کردن 

پس خوبه

8 لیتریه درسته؟ 

پس 8 لیتر جادار و مناسبه 

چه کارایی هایی داره؟ 

فکر کنم سه و ۵۰۰ اینا شد یادم نیستمدل بالاتر داشت که صفحه اش لمسی بود ولی یکی از اقوام که خریده بود ...

اره 

پس لمسیا خوب نیست؟ آخه مدل‌هایی کلا در نظر گرفتم همشون لمسین

درهرصورت ممنون که جواب دادید 

اره پس لمسیا خوب نیست؟ آخه مدل‌هایی کلا در نظر گرفتم همشون لمسیندرهرصورت ممنون که جواب دادید

نمیدونم ما هم بخاطر حرف فامیلمون لمسی نگرفتیم ولی خداروشکر از همین راضی هستیم

شما هم از کسایی که لمسی دارن بپرسین شاید تجربشون کمک کنه

🤍.
اتفاقا همین مدلی که میگید هم بهم معرفی کردن پس خوبه8 لیتریه درسته؟ پس 8 لیتر جادار و مناسبه چه کارای ...

آره ۸ لیتره، لمسی هم هست هیچ مشکلی نداره، من مرغ زیاد سرخ میکنم توش، مرغ شکم پر، انواع سبزیجات کباب میکنم واسه رژیم، بادمجون درسته کباب میکنه واسه میرزاقاسمی، برای سرخ کردن ماهی عالیه، دیگه نمیخاد کلی کثیف کاری و تو روغن سرخ کنی، فقط وسط پخت وقتی یک روشون پخت یه بار متوقفش کن برعکس کن اون روش هم بپذه، پیتزا هم پنج دقیقه ای میپذه

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا
عه من بین فیلیپس و گوسونیک موندم خیلیا فیلیپس و گفتن ولی گوسونیک قیمتش بهترهشما کدوم مدل گوسونیک و. ...

من ۷۵۷احتمالا بگیرم چون دو المنته هست و میگن نیازی به برگردوندن غذا نیست ولی نمیدونم ۶ونیم لیتری واسه ۳نفر خوبه یا نه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم