2777
2789
عروس من میشی پسرم دوسالشع خوشگله موهاشم طلاییه چال گونه و چونه داره زبونشم دومتره همشم بهت میگه جیگر ...

واییییییی خدای من

با کمال میل

من کاملا موافقم 

فقط زودتر این قند عسل رو بفرستین برام

ای جانمممم من با کله زنش میشم😂❤️🥺

قربونت برم عزیزدلم. ینی دیوانم کرده شش ماهه ب دنیا اومده انقد باهوشه همش چش میخوره از دخترا هم شیرین زبون تره بعد ساعتو بلده تا۵۰ میشماره رنگارو بلده

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییی خدای منبا کمال میلمن کاملا موافقم فقط زودتر این قند عسل رو بفرستین برام

لطفا ببرش واسه خودت گلم منو کچل کرده شش ماهه ب دنبا اومده

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

قربونت برم عزیزدلم. ینی دیوانم کرده شش ماهه ب دنیا اومده انقد باهوشه همش چش میخوره از دخترا هم شیرین ...

فدات شم ووویییی خدا حفظش کنه این خوشگل پسرو هر وقت دیدی نگاش میکنن لا حول ولا قوة الا بالله براش بخون اسپندم دود براش 🥺🥺❤️❤️❤️