2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون با مادرشوهر خودخواه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اینم بگم بهتون

من وقتی با همسرم ‌و خانواده ی خودم جایی میرم یا مسافرت 

هر لحظه زنگ میزنع و مسافرت و تفریح و به همسرم زهرمار میکنه

دوست داره من همش پیش خودش باشم ولی دوست نداره پسرش یه ساعت با خانواده من جایی بره

بگو مادر جان شما عزیزید خیلیم عزیزی 

ولی من چندین سال بچه اون خانواده بودم و مادرم منو زاییده پس هر چقدر اصرار بیفایده کنید نه من برا شما دختر میشم نه شما برا من مادر 

پس اجازه بدین احترام بینمون حفظ بشه تا وقتی ازتون کمک نخواستم هم دلسوزی نکنید 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همینطور که شما از ایشون به شناخت رسیدی اون هم از شما به یه شناخت نسبتا ثابت خواهد رسید فقط مسئله اینجاست که فعلا نمی‌خواد واقعیت رو قبول کنه و داره برای تغییر دادنش میجنگه شما حد و مرزهای خودتو داشته باش و اون رفتاری که از نظرت درسته رو انجام بده اگه به حرفاش گوش کنی می‌فهمه که وقتی مثل مته بره رو مخ تو جواب میگیره پس اینکارو با قوت بیشتر ادامه میده برای اینکه این رفتارها و خاموش کنی باید بی پاسخ بزاریشون هر چقدر هم که سمج باشه بلاخره از رو‌میرع 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

چراازرومهربونی نیس، وقتی میگه مث دخترم باش! 

ومنی که اصلا هرگز نگفته بیا خونم، بارها بهش گفتم میگه خونه نیستم، گفتم نوه هات ننه میخوان گفت فرض کن مث بقیه ننه ندارن مرده، میگه خیلیاخودشونو دختراشونن یعنی کاری به منو دخترام دور همیم نداشته باش،،،بنظرت مهربونی چیه!؟؟؟ 

چرامن مادرنداشتم همچین مادرشوهری نصیبم نشد

شکرمیکنم بازم هرطور خداصلاح بدونه شاید حقمه.... 

الان متوجه شدم ،حق داری میخواد موذیانه دخالت کنه تو زندگیت

بله دقیقا خوبی‌ای خودشو داره ولی این اخلاقش منو اذیت  میکنه

اگر چه من از اول حرفشو گوش نکردم ولی میخوام یکاری کنم کلا از این کاراش یکم دست بکشه

حتی دختر خودشم شب تا صبح باهاشه یا دامادش کلا در اختیار خودشه ولی دوست نداره همسر من با خانواده ی من رابطه خوبی داشته باشع