2777
2789
عنوان

دوس دارم ازدواج کنم😐ولی بیس سالمه😐و خواستگار ندارم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجله کار دست آدم میده 

طبیعیه بخاطر هورموناته 

اما باهاش بجنگ اول خودتو قدی کن بعد ازدواج کن 

دنبال درس و کار برو و از جونیت لذت ببر 

بعداز بیست و پنج سالگی برو تو انتخاب ازدواج تا اونموقع کلی فکرت پخته تر و انتخابت آگاهانه تر از الان میشه 

گلم نگران نباش و مطمن باش ازدواج هم میکنی 

فقط از منه روانشناس به شما نصیحت که نه یه حرف که انتخابت از روی عقل و فکر باشه تا از روی دل 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

تازه سن ازدواجت شروع شده، تا چندسال وقت داری برای اینکه بخوای کسی رو انتخاب کنی، ازدواج خوب هم خیلی به تعداد خواستگار ربطی نداره

دختری دیدم که با دومی، یا سومین خواستگارش ازدواج کرده و خوشبخت هم شده

دختر خیلی پرفکتی هم دیدم که بعد از رد کردن چند ده خواستگار، ازدواج خوبی قسمتش نشده

خیلی توسل کن، به وقتش برات رقم میخوره

ناامید هم نشو، ممکنه پروسه‌ش طول بکشه

سعی کن پاکی روح و جسمتو حفظ کنی که با یه پسر طیب و طاهر مثل خودت ازدواج کنی🥰

۲۰ سالگی وقت این حرفاس بچه جون؟بعدم ما که با رلمون ازدواج کردیم، اونموقع ها نمیگفتن رل میگفتن زید

وای ایقد بدم میاد از این اصطلاحاتشون،رل،دیت،اکس و ...یعنی چییییی،زمان ما سرو تهش یه دوست پسر بود وسلام 

یکی از فامیلامون ماشالله تو ۲۴سالگی ازدواج کرد 

دختره کپ افسانه پاکرو 

همه فامیل تا ۱۹ بچه داشتیم همه به چشم ترشیده نگاهش میکردن ولی بیا ببین چه شوهر با درکی گیرش اومده جنتلمن واقعی پولدار بشدت خاکی

حالا تقریبا همه ما ک زود شوهر کردیم از هیچی شانس نیاوردیم اما اون فامیلمون خوشبخت ترین شده ماشالله 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

منم 20 سالمه ولی اسم شوهر بیاد جیغ میزنم😂😂

شوهر چیه برو از جوونیت لذت ببر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

هجده سالمه تو همین امسال سه تا خواستگار اومد بخدا گریه میشم اسم خواستگار میاد والا این دوره زمونه ازدواج نباید کرد آدم باید فقط فکر پیشرفت باشه نه اینکه آقا بالاسر که هی دستور بده به آدم 

کاربری دست دونفره