2777
2789
بنظرم زیادی به خودت وابستش کردی

این حرف اشتباهیه هیییچ وقت ب ی مامان نگید تو بچتو ب خودت وابسته کردی بچه ای ک ذاتا مضطربه بخواب درد جداشدن و ول کردنم بش اضافه کنی داغون میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم زیادی به خودت وابستش کردی

شوهرمم هم همین حرف را میزنه، ولی من فقط نیازهای را برطرف کردم. 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
خب تا یه حدی طبیعیه چون نمیتونه خودشو مشغول کنه . براش بازی فکری متناسب با سنش بخر تا حدی مشغول میشه ...

بگو فدات شم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
دختر منم اضطراب جداییش،شدیده ولی راهکاراشو بهت میگم کی بیشتره کی کمتر وقتایی ک بیشتره:مریضهمن خستمکم ...

وقتایی ک کمتره 

بازی زیاد میکنم ن اینکه ۲۴ ساعته بازی کنم کنار خودم میمونه هی اسباب بازی دستش میدم بازی میکنه نیازاشم سریع برطرف میکنم کار ب گریه نرسه اما روزی یک ساعت فقققط مختص بازی فیس تو فیس ما دو نفره اگه تو پارک یا خانه بازی باشه که چ بهتر 

هر روز عصر ببرش بیرون حتی شده نیم ساعت تا تو‌کوچه بچرخونیش بیاریش

خواب شبش زود باشه ک وقتی خوابید ب کارات برسی واسه خدت تفریح کنی روحیت خوب شه من ۹ دیگه دخترم خوابیده 

یادش بده کم کم خودش بخوابه خواب مستقل کیفیت خوابشو بهتر میکنه

ب زور بغل کسی ندش اما ی نفر امن معرفی کن نفر امن باید باهاش معاشرت زیاد داشته باشید و خیلی باهاش بازی کنه ک ازش نترسه 

دالی بازی و قایم موشک خییییلی داشته باشید من پشت مبلا و پشت در اتاقا قایم میشم دالی میکنیم ترسش کمتر شده

۷میاد خونه دیگ

یگو با اسباب بازی سرگرمش کنه.توپ بیاره باهاش بازی کنه.پسر بچه ها خ خوب با باباشون سرگرم میشن

دیگ یا باید کمک کنه یا خونه بهم ریخته رو تحمل کنه بچه رو ک نمیشه کاری کرد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بگو فدات شم

۱.گردونه هوش خیلی خوبه ، هم قیمت مناسب هم باکیفیت و جذاب.

۲. استوانه هوش اینم خوبه منتها قیمت کمی بالا و جنسش کمی شکننده .

۳. مونته سوری هم خوبه اما پلاستیکی شو بخر که هم قیمت مناسب تره هم نمیخوره 

(چیزای دیگه هم خریدم مثل نخ  و مهره یا پیچ و مهره، مولکول و... اما هنوز براش زوده )

شیر دادن و پوشک عوض کردن و خوابوندن و یکم بازی

منم وپسرم همسن پسر شماست نمیگم جیغ نمیزنه 

اما جیغ زدنش واسه حرف زدنه چون نمیتونه منظورشو برسونه 

من از صبح که بیدار میشم دارم صبحانه آماده میکنم ۲ مدل خودم و پسرم 

نهار گاهی برا پسرم جدا 

نظافت  و در همین حین تند تند کارهای پسرمم میکنم مثل شیر خشک درست کردن  مثل شستنش  کارهاش که تموم شد یکم بازی میکنم یکمم کارهای خونم  و این روندو ادامه میدم 

هوا که گرمتر بود میبردمش سرسره  و فضای باز تا یکم خسته بشه و بخوابه 

ظهر شوهرم میاد باید غذاش آماده باشه 

یکم کمکم میده 

بچم میخوابه تند تند کارهای آشپزخونه 

اینو برات بگم خواهر تا شب میدومم ولی چشمش نزنم خونم تمیزه. ولی اجازه میدم بچم اسباب بازیاشو پخش کنه تا آخر شب جمع کنم 

خلاصه ک روزای سختی میگذرونه درکش کن اضطراب جدایی واسه بچه مرحله سختیه و بسته ب ویژگیای خود بچه یا اینکه چقدر معاشرت داشته باشه و‌حوصلش سر بره کمتر یا بیشتر میشه 

راستی خیلی ماساژش بده با روغن بچه قبل خواب ماساژش بده صبحم ک پاشد بدنشو مث مشت و مال دادن حال بیار حتی بغلش کن فشارش بده تو بغلت تو خلق و خوی روزش خیلی اثر داره من دخترم صبح ک پامیشد میچسبید بهم زار میزد تا صبحونشو اماده کنم الان این کارو میکنم کنارم راه میاد یه روز یادم بره بدبختم

منم وپسرم همسن پسر شماست نمیگم جیغ نمیزنه اما جیغ زدنش واسه حرف زدنه چون نمیتونه منظورشو برسونه من ا ...

من بچه م بعضی وقتا نمیتونه حرف بزنه از لج زبونشو درمیاره یعنی می‌خوام بگم و نمیتونم 

اسی دو بچه داره خیلی سخت تره . خواهر منم دو بچه داره و شاغله چند روز پیش دست شو بخاطر کار زیاد بسته بود‌