2777
2789
عنوان

بابای دوستم کارخونه داره اما دوستم تویه رستوران گارسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 94 پست
والا الان هرچیزی بعیدهه بعضیا اینقد پول دیدن دیگه براشون اهمیتی ندارهه براش مال وثروت مهم نیس

نه بابا مگ میشه آدم عادت کنه جای نرم گرم دیگ دلشو نمیزنه به سختی

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرم بره قول م نمیره😀تا می‌برمت طلا فروشی آشنا دارم هر سرویسی دوست داشتی بردار ،

طلا نمیخام ماشین میخام لکسوس میخام راستی زنش شی ماشین زیرپات میشه لندکروز

طلا نمیخام ماشین میخام لکسوس میخام راستی زنش شی ماشین زیرپات میشه لندکروز

عزیزممم من که می‌دونی اصلاً مادی گرا نیستم مادر 🤭ولی چون می‌خوام باهاش بریم این ور اون ور خوبه راضی م ، بعدشم اول خودت دست به کار شو زن پسرش شو بعد من بیام باهم زن اولو بفرستیم بره

عزیزممم من که می‌دونی اصلاً مادی گرا نیستم مادر 🤭ولی چون می‌خوام باهاش بریم این ور اون ور خوبه راضی ...

چقد خوب منم دنبال مادیات نیستم عزیزمم فقط میخام برم جای خالی دخترسونوکمتر حس کنن

باشه عزیزم پسره رو میندازن به جون مادرش

مگه خودتی که شناسایی میشی 😂😂😂اخه گفتی میشم باریکلا بهش

نه خودم که خانوم خانومام🤣🤣شغل پدرش تابلو هست،مثل اینکه بگم صاحب کارخونه ماکارانی تک خوب خیلی تابلو دیگه،میفهمن منم یک آشنایتی دارم باهاشون.

نه خودم که خانوم خانومام🤣🤣شغل پدرش تابلو هست،مثل اینکه بگم صاحب کارخونه ماکارانی تک خوب خیلی تابلو ...

اها اره راس میگی پسره خواهر برادرم دارهه همیشه این ادما برام عجیب بودن تمام ارزوی من داشتن سرمایه شماهاس