2777
2789
عنوان

خانوما شمام تنهایین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 189 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ حرفتو نمیزنی؟

خانوادت کجان؟ شوهرت تا ساعت چند سرکاره؟ من خانوادم هست دو سال ازدواج کردم اوایل ازدواجم سختم بود بیحوصله بودم گریه میکردم الان باشگاه میرم هفته ای سه بار، خونه مامانم میرم رفیق ندارم ک زفت آمد کنم بهترین رفیقم مادرم هست

چندتا دوست مجازی دارم ولی خیلی کم مگر اینکه فشار و استرس زیادی روم باشه دردل میکنم ولی همونم دیگه نمیکنم 

فایده نداره در کل تنها با هیچکس

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم دوستای بدی داشتی ولی اگه آدم دوست خوب پیدا کنه نعمته . درددل میکنه سبک میشه. بعد هم خانوما از ...

دقیقا من خیلی از رفیق خوردم ولی اصلا مهم نیست ....

من خودم جوری بودم. که دوستام بعد از یه هفته میخواستن دوباره آشتی کنن ولی من دیگه قیدشونو میزدم....

عزیزممم....

اصفهانی هستی؟....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
خانوادت کجان؟ شوهرت تا ساعت چند سرکاره؟ من خانوادم هست دو سال ازدواج کردم اوایل ازدواجم سختم بود بیح ...

شهر خودمونن. ولی خانوادمم اهل دخالت زیادن. 

تا ساعتای 10، 11.

حس میکنم هیچکس درکم نمیکنه هیچکس حالمو نمیفهمه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
منم چون دوستی ندارم گاهی همین حسو میکنم🥲

خیلی دلم گریه میخاد خیلی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
نه تهران. تو اصفهان ساکنی؟

اره اصفهانم....

عه چه خوب منم آجیم تهران کار میکنه یکی از عمه هام و یکی از عمو هامم تهرانه و فامیلا پدری بابامم تهرانن اتفاقا...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
بیا باهم گریه کنیم🥲ساکن کجایی؟

مشهذ