2777
2789
عنوان

خانوما شمام تنهایین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 189 پست
همینجا حرف میزنم کدوم شهری

نمیترسی مورد قضاوت قرار بگیری 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آهوم تنهایی تنها میریزم تو خودم ....

چندسالته؟ اذیت نمیشی؟ 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرت چی

اون زن ساده اییه  کاری تزش برنمیاد فقط غصه میخوره و‌ناراحتی میکشه  بفهمه مشکل دارم یکمم مریض حاله  دالم نمیاد ناراحتش کنم براش خیری ندارم چرا ضرر برسونم دلخوشیامو بهش میگم عوضش خوشحال شه

چندسالته؟ اذیت نمیشی؟

۲۶ چرا خیلی اذیت میشم مگه میشه نشم 

یوقتایی مثل امشب از شدت اذیتی خفه میشم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دردودل این زمونه معنایی نداره جز شر،،، بخدا بسپار، کسی محرم اسرارکسی نیس،،،،

یعنی هیچ دوستی نداشته باشم؟؟؟ امشب دوستیم با دوست 4سالم تموم شد... 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
۲۶ چرا خیلی اذیت میشم مگه میشه نشم یوقتایی مثل امشب از شدت اذیتی خفه میشم

منم امشب خیلی حالم بده 

پریودم حال روحیم خوب نیست، دوستمم ک ت تایپک قبل گفتم گویا منتظر بود من بهش بگم ک رفتارش ناراحت میکنه ک بگه تموم کن، فکر کنم دوستی 4سالمون تموم شده باشه. 

شوهرمم امذ سمتم چون ت گوشی بودم با دوستم بودم پسش زدم، گف اره گوشیت مهم تره و رفت خوابید. واقعا من بدم؟ 

مادر من زن احمقیه

نگو اینو .

من حتی مریض بشم دلم نمیاد ب مامانم‌بگم چون نمیتونه هر لحظه بیاد بهم‌سر بزنه یکم دوریم خودشم بابد یکی بیارتش تنها نمیتونه بیاد براذهمین نمیگم نگران نشه .

مشکلی برام پیش میاد تو‌زندگی قبل اینکه استرس مشکل رو‌بکشم استرس اینو دارم مادر پدرم ندونن غصه نخورن 

زیاد

چیکار میکنی؟ چندسالته؟ 

من یه عالمه دوست دارم ولی انگار هیچ کیو ندارم خیلی خیلی سخته...

خواهرام فاصله میگیرن ازم و توی شهر خودمون هم نیستن برا کاراشون ی شهر دیگه ان...

من حرفامو تو ی دفتر خاطرات مینویسم یا ب مامانم میگم اگه خیلی خیلی بد باشه حال روحیم....

هیچوقت به دوستام نگفتم ی بار گفتم به یکیشون ضربه خیلی خیلی بدی بهم زد هیچوقت ازش نمیگذرم چون خیلی خیلی دلم سوخت....

شماهم نگین دخترا هیچوقت حرف دلتون ب هیچ رفیق یا خواهرتون نگین چون بعد همون هارو میزنن تو سرتون....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
سخته دوست خوب پیدا کردن… حیف

من فقط بهش گفتم از اینکه الویتت نیستم ناراحتم، گفت اره ت از خوشحالی من ناراحتی، من بیشتر از این از دستم بر نمیاد و اگ. نمیخایی تمومش کن و...