2777
2789
چرا زیر پستتون زده چند روز مونده تا نینیتون بدنیا بیاد😂😭

منو بگوووووو لطفااااا

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تیکر  بارداری  نیست  که تیکر  ارزوئه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد مهاجرت دارین خیلی خوبم میشه

عزیزم مرحله اخرم طلاق دارم یااشتی ؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

به نظرت ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ازدواجت قطعا با کسیه که خیلی دوسش داری خوشتیپه و همه چیش خوبه مشکلی نمیاد برات ممکنه گاهی وقتا تو او ...

عزیزم از حس طرفی ک اومدهو دوباره رفته بهم میگی چرا برگشت کس دیگه ایو میخواد چرا اومد سمتم، و ازدواجم چی میشه

تمام دردهای آدمی ناشی از روابطش با دیگران است:شوپنهاور  
بارداری نسبتا آسونی

گلم میشه بگی حسش بهم واقعیه منو برا خودم میخاد؟ 

و اینکه بجز من با دختر دیگه ایی هم حرف میزنه یا ن مثلا زیرزیرکی ی کارایی کنه؟ هرچی حس کردی بگو گلی🥺❤

کاش‌به‌دل‌نشیند‌آنکه‌سهم‌ما‌نیست؛🖤