2777
2789
عنوان

پسرم هفته دیگه به دنیا میاد هنوز اسمی براش پیدا نکردم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 40 پست

بنیامین

ترکی نیست ولی اسمهای بین المللی رو دوس دارم تو همه کشورها و زبانها بنیامین دارن در نهایت کسی خیلی نمیتونه حدس بزنه مال کدوم کشوره و همه جا هم اسمشو راحت میگن

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماها رو درکتون نمیکنم من وقتی فهمیدم باردارم ذوق مرگ اسم داشتن بجم بودم این همه تکون خورد تو ذهنت ن ...

از اسمای ترکی خوشم نمیاد همشون تکرارین با شوهرمم به تفاهم نمیرسیم اسم هایی که اون دوست داره من دوست ندارم اسم هایی که من دوست دارم اون دوست نداره

از اسمای ترکی خوشم نمیاد همشون تکرارین با شوهرمم به تفاهم نمیرسیم اسم هایی که اون دوست داره من دوست ...

من ی لیست نوشتم از همون لیست حذف کردیم‌و اضافه کردیم تا جور شد 

ولی اگه پسر دار شم میذارم هورام 

رفتیم‌پالنگان خونه ی زن و شوهر کرد اسم پسرشون هورام بود عاشقش شدم 

خیلی سخته این هفته های آخر اصلا نمی‌گذره منم دکتر این تاریخ برام زده ولی اگر درد نداشته باشم باید وا ...

من درد زودرسی بود استراحت مطلق بم دادن با کلی آمپول و دارو 

ی تاریخ پیدا کردم ک فهمیدم دکترم بیمارستانه 

از دو روز قبل قرصامو‌نخوردم 

شب قبلشم شوهرمو اغفال کردم رفتیم تو رابطه همون تاریخ ک میخواستم زایمان کردم اولین روز هفته ۳۷ 

چون من همش تو درد و زجر اوارض داروها بودم تحمل واسم سخت بود 

اره دقیقا دیگ خسته شدم خدایی

من ب شوهرم میگم می‌خوام برم بیارمش دنیا لحظه شماری میکنم برای دیدش میگه برو منم باهات موافقم 

من همش با استرس میگذرونم این یکی دو هفته رو ینی خواب ندارم 

من کارن خیلی دوست دارم ولی همسرم میگه باید اسم ترکی باشه

پس اول راجع ب اصالت اسم‌کنار بیاید 

قانعش کن ک تو بارداریشو کشیدی و از این ب بعدم شیر دادن بچه داری بازی کردن و‌۹۰ درصد کاراش با توئه ب خصوص تربیت 

پس تو هر اسمی دوس داری انتخاب کن و‌پافشاری کن