2777
2789
عنوان

اگ پول داشتم این کارارو میکردم

76 بازدید | 12 پست

اول میرفتم دندونپزشکی دندونامو عصب کشی و پر میکردم و جرم گیری و روکش رو اون دندون جلوییم؛ بعد میرفتم دکتر پوست بهش میگفتم پوست سرم گاهی خارش شدید داره ؛ بعد میرفتم تکرر ادرارمو درمان میکردم ؛ بعد میرفتم باشگاه ثبت نام میکردم واسه بدنسازی ؛ میرفتم کلی لباس میخریدم لباس هیچی ندارم ؛ میرفتم یه معلم خصوصی واسه زبان انگلیسی پیدا میکردم ک بهم سریع زبان انگلیسی آموزش بده تو دو سه ماه ؛ آها یه معلمم واسه آموزش رانندگی میگرفتم تا برم گواهی رانندگیمو بگیرم ؛ لباسشویی هم میگرفتم ک دیگ با دست لباس نشورم؛ یه روان شناس خوب هم پیدا میکردم راجع ب زخم های گذشته و هدف های آینده ام باهاش صحبت میکردم و راهنماییم میکرد ؛ یه آرایشگاه خوب میرفتم جلوی موهامو خوشگل کوتاه میکرد واسم و اگ خیلی پولدار بودم کاشت ناخن و کاشت مژه انجام می‌دادم  ؛ آها یادم افتاد لیزرم حتما میرفتم خسته شدم از بس ژیلت کشیدم ب دست و پاهام و خارش بعدش ک افتضاح.. دیگه بازم پول داشتم یه جای خوب اجاره میکردم تا از دست موش های فاضلاب گنده های حیاط خلاص شم ؛ پکیجم نصب میکردم از سرما یخ نزنم آخه اتاق لعنتیم بخاری نداره... 

خلاصه اگ پول داشتم میتونستم زندگی کنم...💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم خیلی پولدار شی

دعا کن مادرمم بتونه برا استخون درد و دندوناشو بره دکتر و بره دکتر برا پوستش خیلی خشک شده و میخاره دعا کنید مادرم و عزیزانم عمر طولانی کنن و هیچ وقت درد جسمی و روحی نکشن🥺🤲😔

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...