2777
2789
عنوان

به نظرتون نامزدم قبلن دوست دختر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 75 پست

[QUOTE=362768756]گذشته آدمها به آدم شناخت از آینده شون می ده اگه پسری در گذشته لاشی بوده در آینده هم حتما خیانت 

این شناخت و بررسیه شخصیت ماله قبله عقده نه ماله وقتی که طرف عقد کرده ...اگر هم عقد نکرده و رابطه میخواد که دیگه معلومه طرف چجور شخصیتی داره نیازی به کنکاشه گذشتش نداره

نه نیستن

وا خب پس چجور نامزدی 

منم فک میکنم نامزد عقدیته یا خانواده خبر دارن هی بهت میگم راه بیا با طرف و باهم برید هتل و فلان 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نیستن

دیگه بدتر ، ممکنه بخواد به اسم ازدواج گولت بزنه رابطه باهات برقرار کنه بعدم بزاره بره به هیچ وجه قبول نکن رابطه تو ماشینو هم شأن و شخصیت خودتو می آری پایین هم اگه رفت و نیومد خواستگاری هیلی می سوزی بعدش ، به شدت محتاط و پررو باش بهش رو نده ، اگه رفت بدون لاشی بوده پسری که تو رو برا ازدواج بخواد ازین کارا نمی کنه

عزیزم ربطی نداره که قبلا رفته

منم دوران نامزدی همچین جاهاییو میپرسیدم از بقیه که بریم با همسرم

بعدم شما ازش پرسیدی دوست دختر داشته یا خودش گفت؟

اگر خودت پرسیدی ممکنه دروغ بگه، نباید اصلا همچین سوالیو میپرسیدی

اگر خودش گفته که هیچی

عزیزم ربطی نداره که قبلا رفتهمنم دوران نامزدی همچین جاهاییو میپرسیدم از بقیه که بریم با همسرمبعدم شم ...

نه همیشه خودش میگه  یعنی شمام تو ماشین رابطه داشتین؟ 

دیگه بدتر ، ممکنه بخواد به اسم ازدواج گولت بزنه رابطه باهات برقرار کنه بعدم بزاره بره به هیچ وجه قبو ...

نامزدیم ولی عقد دائم ن موقت ازدواجمونم سنتی بوده 

از مهارتش تو رابطه میفهمی

ولی در کل مام تو نامزدی اگه میخواستیم کاری کنیم چون شیشه ماشین دودی بود جای بد نمیرفتیم

نهایتا همون کوچه

بعد یه بارم خورد به شلوغیای ۴۰۱ پلیس گرفتمون😔

تازه رابطه نداشتیما تو ماشین

همون ماچ و موچ و...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨