بچه ها من نامزدم همش از من درخواست رابطه داره البته ن کامل ولی میگه تا حالا دوست دختر نداشتم بعد امشب من برد یه جایی که پاتوق دوست دختر دوست پسراس برای رابطه تو ماشین یعنی یه جای معروفه ولی من زیر بارش نرفتم ولی ذهنم درگیره چرا باید همچین جایی بلد باشه ازشم پرسیدم میگه دوستای متاهلم خیلی چیرها بهم یاد دادن یعنی واقعن اونها بهش یاد دادن؟
[QUOTE=362768756]گذشته آدمها به آدم شناخت از آینده شون می ده اگه پسری در گذشته لاشی بوده در آینده هم حتما خیانت
این شناخت و بررسیه شخصیت ماله قبله عقده نه ماله وقتی که طرف عقد کرده ...اگر هم عقد نکرده و رابطه میخواد که دیگه معلومه طرف چجور شخصیتی داره نیازی به کنکاشه گذشتش نداره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دیگه بدتر ، ممکنه بخواد به اسم ازدواج گولت بزنه رابطه باهات برقرار کنه بعدم بزاره بره به هیچ وجه قبول نکن رابطه تو ماشینو هم شأن و شخصیت خودتو می آری پایین هم اگه رفت و نیومد خواستگاری هیلی می سوزی بعدش ، به شدت محتاط و پررو باش بهش رو نده ، اگه رفت بدون لاشی بوده پسری که تو رو برا ازدواج بخواد ازین کارا نمی کنه