2777
2789
عنوان

هر وقت از خونه پدر مادر شوهرم برمیگردم پر از انرژی منفی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست
بگو هر وقت پسرتون خواست بچه دار میشیمی کاری کن پسرشون آدم بد شه نه تو

انقدر پرروعه که بازم میگه 

یبار گفتم زن و شوهر تصمیم میگیرن

بعد گفتم خوب نیست هر وقت منو میبینی حرف بچه دار شدن میزنید من ناراحت میشم اما امشب دوباره گفت منم میخندم اما تو دلم حرص میخورم

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

سعی کن باهاشون برنامه بیرون رفتن بزارین،شاید اینطوری کم کم بتونی جو رو عوض کنی،مثل بیرون شهر

کلا بیرونم باهم میریم انرژی منفی میگیرم ازشون بیشترم از مادرش میگیرم 

به نظرت ته دلش بهم حسادت میکنه؟ اخه شوهرم تک فرزنده هوامو هم خیلی داره الانم ماشین زده به نامم کلا بهم وابسته اس 

مادرش احساس میکنم حسادت داره بهم ته دلش اینو شم زنانم میگه😅

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر پرروعه که بازم میگه یبار گفتم زن و شوهر تصمیم میگیرنبعد گفتم خوب نیست هر وقت منو میبینی حرف بچ ...

خب نباید بخندی ،خندیدن آدما رو پررو میکنه

خراب کردی گفتی ناراحت میشم و بروز دادی

بعد از این اگه باز گفتن به وسط پیشونیش خیره شو و اصلا لبخندی نزن پوکر فیس باش جلو آینه تمرین کن اینو خیلی جوابه

یه معلم مهربونم😍عاشق بچه ها 
خب نباید بخندی ،خندیدن آدما رو پررو میکنهخراب کردی گفتی ناراحت میشم و بروز دادیبعد از این اگه باز گف ...

اره دقیقا خیلی خنده رو ام احساس میکنم همینم باعث میشه اطرافیانم پررو میشن 

تو آینه تمرین کنم؟

خب نباید بخندی ،خندیدن آدما رو پررو میکنهخراب کردی گفتی ناراحت میشم و بروز دادیبعد از این اگه باز گف ...

پوکر فیس یعنی جدی؟

ینی مثلا زر نزن🤣

اره معنیش همینه

ولی خب منظورم اینه که حالت صورتم جدی باشه به وسط دو ابروش نگاه کنم😂

اره دقیقا خیلی خنده رو ام احساس میکنم همینم باعث میشه اطرافیانم پررو میشن تو آینه تمرین کنم؟

نباش منم اینجوری بودم فک میکردم خوبم

الان ۳۰ سالم شده تازه فهمیدم نباید با آدمای سمی خندید

نباید به شوخی های زننده خندید

نباید زیاد صمیمی شد

نباید رو داد و پررو کرد

از آدما نباید تعریف کرد  و....

با سلفی دوربین ببین چهره تو

اره معنیش همینهولی خب منظورم اینه که حالت صورتم جدی باشه به وسط دو ابروش نگاه کنم😂

آره دیگه کلا واکنشی تو چهرت نباشه خیلی سخته‌

من از شوهرم ک آدم سرد و بی روجی هس یاد گرفتم😄در حقیقت من افسرده شدم ولی خب این روش برا اینجور وقتا جوابه

نباش منم اینجوری بودم فک میکردم خوبمالان ۳۰ سالم شده تازه فهمیدم نباید با آدمای سمی خندیدنباید به شو ...

ببین مشکل من اینه که منم همه اینارو فهمیدم اما باز بعد کلی تمرین و قول دادن به خودم ولی بازم تو شرایط قرار میگیرم دوباره انجامش میدم و از خودم حرصم میگیره 

اما الان همینجا میخوام قول بدم به خودم که خوار مادر پوکر فیس بودن باشم😂😅👌👌👌👌

ببین مشکل من اینه که منم همه اینارو فهمیدم اما باز بعد کلی تمرین و قول دادن به خودم ولی بازم تو شرای ...

آره آدم هنگ میکنه چون از اونور مشکلات دیگه هم داریم به قولی تمرین هامون یادمون میره ولی تو میتونی لاقل در مقابل یکی از حرفاشون مث بچه اینو تو چهرت نشون بدی

آره آدم هنگ میکنه چون از اونور مشکلات دیگه هم داریم به قولی تمرین هامون یادمون میره ولی تو میتونی لا ...

باور میکنی چقدر از این اخلاقم ضربه خوردم؟

اصلا میخوام امضامم تغییر بدم به پوکر فیس