2777
2789
عنوان

خیانت بعضی مردارو درک نمیکنم

45 بازدید | 6 پست

دختر خالم خیلی خانوم خوبیه با نداری و اعتیاد شوهرش ساخت خودش کار خرج شوهرشو دوتا بچشو داد شوهرشو فرستاد کمپ الان دوسال شوهرش ترک کرده و رفته کاشت مو به خودش رسید کثافت رفت زن اورد رو دختر خالم این بدبختم بخاطر بجه هاش نشسته طلاق نگرفت حالا دختری ک گرفت میگن ول هیچچچچچ خوشگلیم نداره با ده تا مرد بوده این احمقم رفته گرفتتش ک البته فک میکنم به زور قانون بهش داده باشن رابطه نامشروع داشته دگ خدا داند 

یعنی برای اینده ی بچه هاش بهتره که باباشون زن دوم داشته باشه و معتاد و بیکار باشه ولی بچه طلاق نباشن؟ 

عجب

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی برای اینده ی بچه هاش بهتره که باباشون زن دوم داشته باشه و معتاد و بیکار باشه ولی بچه طلاق نباشن ...

خب کجا بره بدبخت شهر کوچیک تنها زندگی کنه هزار تا حرف براش درمیارن خونه باباشم بره دو روز دگ نقشون درمیاد

خب کجا بره بدبخت شهر کوچیک تنها زندگی کنه هزار تا حرف براش درمیارن خونه باباشم بره دو روز دگ نقشون د ...

خب پس نتیجه میگیریم حرف براش در بیاد خیلی بدتر از اینکه با هوو بمونه سر زندگیش

تا اینجایی که شوهر بی لیاقتش خیانت کرده تقصیر دختر خالت نیست پلی اونجاش که با این ادم مونده مقصر دختر خاله‌اته که با خفت و خاری مشکلی نداره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
خب پس نتیجه میگیریم حرف براش در بیاد خیلی بدتر از اینکه با هوو بمونه سر زندگیشتا اینجایی که شوهر بی ...

چه موندنی فقط اسم نحسش مونده تو شناسنامش اون رفته با زن کلا خونه جدا گرفتن