2777
2789
عنوان

هشتصد تا صلوات واسه سلامتی بچم بدهکارم کمکم میکنی تموم شه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 31 پست
عزیزم ۱۰۰تا می‌فرستم انشاالله بچت خوب شه خودمم دوتا بچه دارم میفهمم دل مادر چی میکشه

بخدا شب و روز ندارم سه ماه نه شب دارم نه روز همش تو مطبام همش اشک و گریه و التماس به این دکتر اون دکتر و خدا و پیغمبر بریدم داغونم 

الهی خیر بچه هات ببینی عزیزم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیز اگه ناراحت نمیشی میشه بپرسم مشکلش چیه

یکی میگه ریه هاش یکی میشه سینوس ها زده به سینه و گلوش یکی میگه زده به سرش یعنی کل گلو و پیشونی و دماغ و گوش و ریه اش گرفته

یه سرما خوردگی کوچیک همه جاش درگير کرده و شده یه غولی که هیچ جوره دست از سر بچم‌برنمیداره

یکی میگه ریه هاش یکی میشه سینوس ها زده به سینه و گلوش یکی میگه زده به سرش یعنی کل گلو و پیشونی و دما ...

انشاالله که خوب میشه سعی کن گرمی بهش بدی ولی نه زیاد کجا زندگی می‌کنی یه عطاری خوب بلدم 

انشاالله که خوب میشه سعی کن گرمی بهش بدی ولی نه زیاد کجا زندگی می‌کنی یه عطاری خوب بلدم

اهوازم 

امشب این دکتر آخری علاوه بر شربت و قرص کلی دارو گیاهی و امپولم بهش داد 

چهار تخم و به دونه و شکر تیغال و عناب هم گرفتم بهش میدم

من خبر نداشتم آب پرتقال بدترش میکنه هی بهش میدادم دکتر گفت نارنگی و پرتقال و انار نباید میخورد 

اهوازم امشب این دکتر آخری علاوه بر شربت و قرص کلی دارو گیاهی و امپولم بهش داد چهار تخم و به دونه و ش ...

آره اینابدتر می‌کنه ببین شلغم بنداز تو این جا رب شیشه‌ای ها هست پرشم آب کن ببند بعد بزار تو قابلمه بجوشه و بپزه هم شلغم  هم آبشو بهش بده میگن خیلی خوبه این عطاری خرم آباده بخدا از تهرانم میان سراغش نمی‌دونم شاید تلفنی هم بتونه کاری کنه عکس و آزمایش براش میفرستن براشون دارو گیاهی می‌فرسته خود گیاه رو میفرسته

آره اینابدتر می‌کنه ببین شلغم بنداز تو این جا رب شیشه‌ای ها هست پرشم آب کن ببند بعد بزار تو قابلمه ب ...

خیلی دوریم عزیزم 

مرسی بابت راهنمای و دعای قشنگت با دل پاکت براش دعا کن این بچه همه دار و ندار منه

خیلی دوریم عزیزم مرسی بابت راهنمای و دعای قشنگت با دل پاکت براش دعا کن این بچه همه دار و ندار منه

انشاالله که خوب میشه ببین حوله گرم کن بزار رو سینش اگه سینش خز خز می‌کنه رو پیشونیشم بزار گفتی دکتر گفته سینوس هاشه به امید خدا خوب میشه 

انشاالله که خوب میشه ببین حوله گرم کن بزار رو سینش اگه سینش خز خز می‌کنه رو پیشونیشم بزار گفتی دکتر ...

آره دو تا دکتر آخری ها گفتم سینوس قبلی ها منو تا مرز سکته بردن بخدا 

دو شب تب داره انشاالله اگه فردا خوب شد حوله میذارم اتفاقا دکتر امشب هم گفت حوله گرم بذار روی سینه اش و یقه اسکی براش بپوش 

آره دو تا دکتر آخری ها گفتم سینوس قبلی ها منو تا مرز سکته بردن بخدا دو شب تب داره انشاالله اگه فردا ...

منم پسر کوچیکم مریض شد چند ماه سینش خز خز میکرد بخدا شربت ۵۰۰تومنی هم براش گرفتم فایده نداشت تا کم کم خوب شد به بدبختی اینبار مریض شد از داروخانه به دکتر دارو خانه گفتم یه شربت داد سریع خوب شد عکس ازش گرفتم اگه باز مریض شد همونو بگیرم میخوای عکسش رو بهت بدم به دکتر نشون بدی اگه موردی نبود براش بخری

منم پسر کوچیکم مریض شد چند ماه سینش خز خز میکرد بخدا شربت ۵۰۰تومنی هم براش گرفتم فایده نداشت تا کم ک ...

لطف میکنی عزیزم اگه میشه بفرست