دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اهوازم امشب این دکتر آخری علاوه بر شربت و قرص کلی دارو گیاهی و امپولم بهش داد چهار تخم و به دونه و ش ...
آره اینابدتر میکنه ببین شلغم بنداز تو این جا رب شیشهای ها هست پرشم آب کن ببند بعد بزار تو قابلمه بجوشه و بپزه هم شلغم هم آبشو بهش بده میگن خیلی خوبه این عطاری خرم آباده بخدا از تهرانم میان سراغش نمیدونم شاید تلفنی هم بتونه کاری کنه عکس و آزمایش براش میفرستن براشون دارو گیاهی میفرسته خود گیاه رو میفرسته
آره دو تا دکتر آخری ها گفتم سینوس قبلی ها منو تا مرز سکته بردن بخدا دو شب تب داره انشاالله اگه فردا ...
منم پسر کوچیکم مریض شد چند ماه سینش خز خز میکرد بخدا شربت ۵۰۰تومنی هم براش گرفتم فایده نداشت تا کم کم خوب شد به بدبختی اینبار مریض شد از داروخانه به دکتر دارو خانه گفتم یه شربت داد سریع خوب شد عکس ازش گرفتم اگه باز مریض شد همونو بگیرم میخوای عکسش رو بهت بدم به دکتر نشون بدی اگه موردی نبود براش بخری