2777
2789
عنوان

دقت کردین هر کی تاپیک بزنه بقیه میخوان باهاش دعوا کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیییققققا اصن ۹ج درصد تاپیکا جوابش اینه یاد بگیر چجوری نیازتو بشناسی چجوری احساستو بیان کنی مشکل ما ...

دقیقا من هم می‌بینم کمبود مهارت مذاکره و مکالمه صحیح هم در کاربرانی که مشکل خودشون رو تاپیک می‌کنن موج می‌زنه و هم در کاربرانی که به تاپیکا جواب میدن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حقیقتا از وقتی سیاست جدید سایت شد کمیت کاربرا، من بیشتر این موضوع را دیدم.فحاشی و بد و بیراه گفتن و ...

اره دقیقا 

مثلا من انقدر دیدم پشت سر اوپرا تاپیک میزنن و بد میگن در صورتی که هیچ کاربری حق این کار رو نداره 

بالاخره خیلی حسادت و انرژی منفی اینجا زیاده 

متاسفانه به جای اینکه فکر کاربرا باشن فکر تبلیغه و منافع دیگه ای هستند

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اره دقیقا مثلا من انقدر دیدم پشت سر اوپرا تاپیک میزنن و بد میگن در صورتی که هیچ کاربری حق این کار رو ...

دقیقا 

من حقیقتا موندم که مگه داریم این دوز از آزار دادن...

دو نفر گذاشته بودنش گوشه رینگ و هی ضربه میزدن...

از اون طرف یکی اومده تاپیک زده که چرا نی نی یار اوپرا را لایک کردی! و فرق گذاشتی!

بعد نی نی یار میدونی چی را لایک کرده بود؟ اسکرین فحاشی که اوپرا گذاشت!

خب نی نی یارها همیشه لایک میکنن یعنی "رویت شد"

یه سری دیگه هم اصلا مشخص نبود انتقام کدوم بدبختیشون را دارند اینجا میگیرن ...

این دوز از بیماری روحی که یک جا جمع شده باشند ندیده بودم‌‌‌

امنیت اطلاعات در نی نی سایت به دو صورت زیر سوال می رود: ۱) تاپبکی که برای آن زحمت کشیده شده و محتوای صحیح و ارزشمند دارد توسط کاربران دیگر بدون دلیل حذف می شود ۲) تاپیک هایی که کاربران نیاز به حذف آن دارند با التماس شاید پاک شود.... این بی احترامی به محتواگذار و کاربر این سایت می باشد....بنابراین تا زمانی که این سایت رویکرد صحیح و مشتری مداری ندارد، تولید محتوا هم جایگاهی ندارد.

دقیقا من حقیقتا موندم که مگه داریم این دوز از آزار دادن...دو نفر گذاشته بودنش گوشه رینگ و هی ضربه می ...

حسادته عزیزم 

الان همین تاپیک پربازدید که طرف از خرج هاش نوشته خب طرف داره و خرج میکنه ایشالا خدا بهتر و بیشترشو بهش بده 

ولی کامنت ها رو نگاه کنی حسادت ها فووران میکنه 

یه سری کاربرا هم به شخصیت اوپرا هم حسادت میکنن 

میخوان با پایین کشوندن و حذف ادمها خودشونو بالا ببرن 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
حسادته عزیزم الان همین تاپیک پربازدید که طرف از خرج هاش نوشته خب طرف داره و خرج میکنه ایشالا خدا بهت ...

درست میگین👌👌👌

امنیت اطلاعات در نی نی سایت به دو صورت زیر سوال می رود: ۱) تاپبکی که برای آن زحمت کشیده شده و محتوای صحیح و ارزشمند دارد توسط کاربران دیگر بدون دلیل حذف می شود ۲) تاپیک هایی که کاربران نیاز به حذف آن دارند با التماس شاید پاک شود.... این بی احترامی به محتواگذار و کاربر این سایت می باشد....بنابراین تا زمانی که این سایت رویکرد صحیح و مشتری مداری ندارد، تولید محتوا هم جایگاهی ندارد.