2777
2789
😂وای کاملا درک میکنم اسیمنم زیاد نمیتونم رو‌ این اصول استوار باشم مخصوصا وقتی مقصر خودشههی میاد صحب ...

ببین من میتونم جوابشو ندمااا تا صدسال هم باشه 

ولی میترسم ازش ... چون قهر کنم بدتر سگ میشه عصبی میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش یکم بحث میکنم بعد بی محلش میکنم ولی در نهایت صحبت میکنم دز موردش

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

ببین من میتونم جوابشو ندمااا تا صدسال هم باشه ولی میترسم ازش ... چون قهر کنم بدتر سگ میشه عصبی میشه

پس دیگه اخلاقه شوهرتو‌ می‌شناسی سعی کن با روش های دیگه تنبیهش کنی 😂

ببین من میتونم جوابشو ندمااا تا صدسال هم باشه ولی میترسم ازش ... چون قهر کنم بدتر سگ میشه عصبی میشه

😂😂😂😂😂

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
اولش یکم بحث میکنم بعد بی محلش میکنم ولی در نهایت صحبت میکنم دز موردش

چن ساله ازدواج کردی؟ 

منم از مرحله ی قهر های طولانی داریم میریم ب مرحله ی قهر های کوتاه😂😂 هر چی بیشتر از زندگی مشترک بگذره زن و شوهر کمتر قهر میکنن 🙂

چن ساله ازدواج کردی؟ منم از مرحله ی قهر های طولانی داریم میریم ب مرحله ی قهر های کوتاه😂😂 هر چی بیش ...

من یکساله عروسی کردم و دوساله عقدم 

اره من خودم ادم قهری نیستم با هیچکس 

بیشتر ناراحتیمو میریزم بیرون نمیتونم نگه دارم ولی وقتی منطقی باهاش صحبت میکنم خیلی اروم میشم رابطمونم بهتر میشه شوهرمم اینجوری دوس داره 

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......