2777
2789

اصلا تو بچه داری کمک من نیس یه موقعه کار بیرون داشته باشم بگم ۱ساعت یکیشونو نگه دار میگه عیب نداره ساعتی ۱۰۰تومن نگه میدارم وگرنه ب هیچ وجه نگه نمیداره از دیشبه اومده خونم شوهرم نیس میبینه هم دوتا بچه رو دارم مدام تر و خشک میکنم یه ۷ ساله دارم یه ۲ساله هم کارخونه هم سفارشاتی ک از بیرون گرفتم رو دارم میزنم هم غذا میپزم و اینا یبار ب دخترم نگف بیا مشقت رو من بگم یا یه کم با کوچیکه بازی کنه دست از سر من برداره یا بیاد دوتیکه ظرف بشوره کلا رو مبل لم داد تو گوشی بود یبار خنده خنده گفتم چشات درد نمیگیره گف نه و تمام الان از آسپزخونه اومدم بیرون دیدم بچه ها لاک برداشتن خراب کاری کردن از اون طرف نمدونم باچی رو صفحه تلوزیون نقاشی کردن داشتم دعواشون میکردم یه دفعه خواهرم محکم زد تو سرم سرم داد و بیداد میکرد و فحش های خیلی زشت بهم میداد ک چرا بچه هارو دعوا میکنی گفتم ب تو ربطی نداره بچه های خودم هستن گف ب من مربوطه گفتم اگر مربوطه چرا نگفتی نکنن پیششون بودی چرا یه دقه نگه نمیداریشون گف مگه من زایدم مامانمم تازه اومده بود دید اینجوریه پشته اونو گرفت با من قهر کردن رفتن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جات بودم ازخونه بیرونش میکردم😶

اره خودش رف الانم مامانم همش میگه مقصر تویی نباید جلو ما بچه هارو دعوا میکردی انگار۷ پشت غریبه هستن 

بخدا همچین زده تو سرم حالت تهوع دارم انقد تو خونم داد زد بچه کوچیکم از ترس میلرزید

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

خواهر من بچه نارس و یه روزه رو ۲۰روز برام نگه داشت۲۰سالش بود حتی خواهر شوهرام که دوتا بچه بزرگ کردن جرعت نداشتن به بچه دست بزنن انقد کوچیک بودخودم بیمارستان بودم آی سی یو بستری بودم خالم می‌گفت شب بیدار شدم دیدم بالاسر بچه که خواب بوده نشسته گفتم تو بخواب من مراقبشم گفته نه حیف که الان باهاش حرف نمیزنم الآن گریم گرفت 😭 😭 

چ خواهری😶متاسفمولش کن مهم نباشه براتکارش خیلی زشت بود دیگه بهش رو نده

حالم خیلی خرابه خواهرای مردم ک مجرد هستن کلی کمک دست خواهرای بچه دارشونن ولی این از ۱۰۰تا خواهرشوهر بدتره