2777
2789
عنوان

دخترررر ازدواجی کجاس

| مشاهده متن کامل بحث + 8817 بازدید | 664 پست
😄😄

بخدا ۴۰روز بخونم باید دیگه تو مسابقات قرائت خانی شرکت کنم و اسم خودمو بذارمرعبدالعرفان

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیزانم ته له ایره تاپیکه دید اقره چوده نوا، چویی ژن اراد نیه! فک که ناو دنیای واقعی چوینید، ولا دیار ...

سمت نچیمه خووو نیلوووو وگرنه زوانم خوبه دیشو چیده ریووو بچو کامنتان بخون مه خوم دلم بریااا 😂ارا چیدنه ریوووو راسی عه چله چه بی وتی 🤦‍♂️بناممان کردی

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

انیو چیو سورانی قصه کیدن باوگت یا دایکت سورانیه

خب له کرمانشان فره سورانی قص اکن

ولی خو باوکم هین مال اوراماناته

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

منال*

با استارتر چی حرف میزنین دوتایی😁😁😄

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم