2777
2789
عنوان

خونه شوهر یا خونه پدر 😗💔

96 بازدید | 8 پست

سلام خوبید،

بچه ها عقدم 

الان خونه بابام درس بخونم و عروسیو بزارم برج ۲ ک ۷ام برج چهار کنکورمه و خردادم ک کلی امتحان

یا الان برم ماه عسل و شرو کنم به درس خوندن  تو خونه شوهر 

فرسنگ ها از خونه پدرم اینا و مادر شوهرم اینا خونمون دوره 😶‍🌫️

طبق تجربیات بگین 

چه وقت بدیو انتخاب کردی برا ازدواج

تو خونه خودتون بخونی باز انگار به فنا رفتنش کمتره

الان بری ماه عسل دیگه پشت گوش میندازی نمیخونی دلتنگی خانوادت هم اضافه میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙂

هرکدوم رو انتخاب کنی بالاخره باید درستو بخونی، ولی طبق تجربه ام عروسی بگیر حتی شده باتعداد کم، چون بعدا پشیمون میشی که عکس و فیلم و کلا واسه ارزش خودتم شده جشن بگیر چون مردارو اگر از ول خرج نذاری رو دستشون بعدا پوروترم میشن،، خودم اینارو تجربه کردم 

هرکدوم رو انتخاب کنی بالاخره باید درستو بخونی، ولی طبق تجربه ام عروسی بگیر حتی شده باتعداد کم، چون ب ...

موافقم ک اگه خرج نکنن پرو میشن 

ولی من کلا عروسی دوست ندارم بازم ممنکنه پشیمون بشم؟

اخه میخوام با پول وام ماشین بگیریم 

نمیشه طلا سنگین بخرم خرج بشه براش؟یا یچی دیگه

موافقم ک اگه خرج نکنن پرو میشن ولی من کلا عروسی دوست ندارم بازم ممنکنه پشیمون بشم؟اخه میخوام با پول ...

اگر واقعاااا عروسی دوست نداری بازم یه لباس مناسب بخر و برو آتلیه و عکس بگیر و طلا بخری بهتره اما بنام خودت و کلا تو زندگی زرنگ باش نذار فکر کنه کم خرجی و بی ارزش، 

چون سرم اومده و الان گیر کردم بخاطر همین آسون گرفتنام دوس ندارم دیگه هیچ دختری مثل خودم بشه 

موافقم ک اگه خرج نکنن پرو میشن ولی من کلا عروسی دوست ندارم بازم ممنکنه پشیمون بشم؟اخه میخوام با پول ...

میتونی بگی مخارج عروسی رو برام طلا بخر، و اگرم راهت دوره بذار خونه بابات به بهانه اینکه اینجا ممکنه ناامن باشه و دزد بیاد و... 

و هرماه ازش خرجی بگیر و عادتش بده به خرج کردن و رستوران و... از همین اول زندگی عادتش بده و خودتم با احترام و سیاست باخودش و خانوادش برخورد کن