2777
2789
عنوان

مامانم هی از خودش تعریف میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 20 پست
من نمیگم منفی نگر باشه ولی اینقد همه جا و پیش همه تعریف نکنهمثلا یه بار تو جمع فامیل زن عموم گفت من ...

چی بگم والا؛ اره شاید خیلیم درست نباشه ولی مادر دختری بشینید حرف بزنید فکر نکنم بهش بر بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چیکارش داری خوبی زیادداره به زبون میاره

خب عزیزم درست نیست پیش بقیه اینقد از خودش تعریف کنه مثلا یه بار تو جمع فامیل زن عموم گفت من بعد فلان اتفاق تصمیم گرفتم دل هیچ کسو نشکونم یهو مامانم خندید گفت نمیدونم چرا من نمیتونم دل هیچکسو بشکونم همیشه هم گفتم دل هرکیو شکوندم بیاد بگه همه نگاش میکردن حتی داداشمم بعدا به من گفت چرا مامان یهو خودشو قاطی میکنه

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

خب عزیزم درست نیست پیش بقیه اینقد از خودش تعریف کنه مثلا یه بار تو جمع فامیل زن عموم گفت من بعد فلان ...

مامان منم از این سوتیا زیاد داره .منو خواهرم همیشه خیلی چیزها و بهش گوش زد میکنیم مامان منکه سادس ‌.مامان تو چطور

مامان منم از این سوتیا زیاد داره .منو خواهرم همیشه خیلی چیزها و بهش گوش زد میکنیم مامان منکه سادس ‌. ...

والا نمیدونم از روی سادگیه یا چیز دیگه

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

والا نمیدونم از روی سادگیه یا چیز دیگه

خیلیا دست خودشون نیست مثلا یکی دوست داره از پولش تعریف کنه.یکی از بچه هاش .بهش خیلی صمیمی بگو اگه این اخلا قشو کنار گذاشت که هیچ .اگرم که نه ول کن گناه داره اخلاقش اینطوریه سخته ترک کردنش